-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Дај линк од тој пакет (или инфо)
Па пише ти на твојот линк што го постави....Дај линк од тој пакет (или инфо)
Не го приметив, ама би одговарало зашто е 95% за работа (мејлови и скајп).Па пише ти на твојот линк што го постави....
Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 6144 Кbps / 768 Кbps; кај WADSL – до 1024 Кbps / 128 Кbps.
Јас го користам овој WADSL брзината е лоша,инаку е стабилен за таа намена што си ја посочил ке ти врши работа,а за симнување на филмови и остали работи ке мора малце повеке време да чекаш....Не го приметив, ама би одговарало зашто е 95% за работа (мејлови и скајп).
Повеќе ми врши работа овој новиот што е 999 ден. ама немам телефонска линија.
Чим си на WADSL сврти им на 181 и прашај ги за линија чим си постоен корисник уште повеќе.Сигурно нема да те откачат зашо си веќе постоен корисник не се луди да губат кориснициЈас го користам овој WADSL брзината е лоша,инаку е стабилен за таа намена што си ја посочил ке ти врши работа,а за симнување на филмови и остали работи ке мора малце повеке време да чекаш....
При крај ми е договорот и сум во план и јас за тој пакет од 999 али ке мора да видам што и како со телефонската линија....
Нема.А бе нема телетекст на Бум? Има некој слушнато дали е во план да се воведе?
П.С. Незнам зошто телетексот би бил проблем!?
ее уште во првите нивни флаери имаше објаснување што е ХД, и дека ке има такви канали, поминаа 2 години сеуште ништо од тоа, исто така и со телетексот, и дека ке има повеке од 40 каналиНема.
Од кога имаат план тие, уште кога влегоа на пазарот..
Денес бев во салонот на ONE/Germanos ..прашав за тоа дали телефонот/интернетот ќе е во прекин тие неколку денови.. и вработената ми рече дека само додека работат на префрлување на бројот(на линијата) ќе се има мал прекин, е сеа колку е тој прекин не ми кажа.А да не знаеш случајно дали интернетот ти е во прекин во тој период?
П.С. Конкуренцијата е најдобра работа после тркалото
за кој канал ти треба телетекст? ако е за хрватскиот нати линк http://teletekst.hrt.hr/?str=100-01А бе нема телетекст на Бум? Има некој слушнато дали е во план да се воведе?
П.С. Незнам зошто телетексот би бил проблем!?
А пример доколку склучам договор со телеком за фиксна линија и после неколку дена сакам да се префрлам кај Оне ке може ли тоа или...?Денес бев во салонот на ONE/Germanos ..прашав за тоа дали телефонот/интернетот ќе е во прекин тие неколку денови.. и вработената ми рече дека само додека работат на префрлување на бројот(на линијата) ќе се има мал прекин, е сеа колку е тој прекин не ми кажа.
Иначе промената на бројот т.е миграцијата од една фирма кон уан трае 10 работни дена, или околу 2 недели ..
Ќе си плаќаш пенали, бидејќи сеа договор се склучува на 2 години, а ти сакаш одма после тоа да го прекинеш договорот.. лоша варијанта ти е таа.А пример доколку склучам договор со телеком за фиксна линија и после неколку дена сакам да се префрлам кај Оне ке може ли тоа или...?
Немам фиксна линија исклучена ми е пред едно 8 год....Ќе си плаќаш пенали, бидејќи сеа договор се склучува на 2 години, а ти сакаш одма после тоа да го прекинеш договорот.. лоша варијанта ти е таа.
Фиксна линија немаш ли ти?
Оди прашај во УАН дека го сакаш овој пакет и дека немаш никаква фиксна линија, па тие ќе ти го дадат одговорот..
Па за мигрирање од T-Home во ONE треба да ги однесиш последните две сметки платени, и после нивна работа е миграцијата ништо нема потреба од плаќање.. зборам за ОNE, тие ќе го завршат целиот процес.Немам фиксна линија исклучена ми е пред едно 8 год....
Читам на страната на Оне дека е бесплатно префрлувањето на број од еден оператор на друг...