- Член од
- 25 октомври 2008
- Мислења
- 541
- Поени од реакции
- 77
Како мислиш слаб на download мислиш? бтв на торент супер си спушта со 500kB/s па затоа прашувам дали знае некој што можи да му е...Слаб ти е интернетот.
Како мислиш слаб на download мислиш? бтв на торент супер си спушта со 500kB/s па затоа прашувам дали знае некој што можи да му е...Слаб ти е интернетот.
Истиот пакет го имаме..еве колку е кај менеСамо кај мене е денес и вчера поспор интернетот? Користам М пакет 40гб, 599 денари. До вчера на beocity.net ми покажуваше 3700kbps, а сега само 1000кбпс...
Не е wireless
Кај мене заебава понекогаш сплитерот и нема ништо. Ни фиксен ни интернет.Добро Оне да не има некој проблем? Не можам да се јавам на и од фиксен, ниту има интернет, техничка свири музика на 181.
Не им работи ни сајтот Оне.мк барем од кај мене
Денешниот проблем бил нешто кај нив, скинале некој кабел па за неколку часа ќе го средат. Преѓеска се јавив, заборавив да напишамКај мене заебава понекогаш сплитерот и нема ништо. Ни фиксен ни интернет.
Треба да одам да ми го сменат
Mislam deka imat tehnicki problem so fiksnite taka mi rekoa na , internetot raboti normalno samo fiksniot ne...Добро Оне да не има некој проблем? Не можам да се јавам на и од фиксен, ниту има интернет, техничка свири музика на 181.
Не им работи ни сајтот Оне.мк барем од кај мене
Кај мене не работи ни фиксен ни интернет освен мобилните, одеднаш настана целосна блокада. Во техничка рекоа дека било глобален проблем заради некои кабли. До попладне ветија најверојатно ќе се среди.Mislam deka imat tehnicki problem so fiksnite taka mi rekoa na , internetot raboti normalno samo fiksniot ne...