A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Сакам да ставам од ONE интернет. Некој да ми кажи дали е добар? Дали паѓа често..... :)
Зависи од реонот каде што живееш. Конкретно кај мене е топ, ни паѓа, ни ништо. Ептен сум задоволна. Кај живееш?

Член од
24 јули 2008
Мислења
666
Поени од реакции
134
6мб е добро, не е лошо, и планирам тој да го земам деновиве......

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
А би бил ли локализиран или поим немаш ?

Незнам само ова приметив.Изгледа спремаат неколку нови канали да вметнат у понуда. Ама мислам дека ќе биде локализиран затоа што скоро сите канали на Бум се локализирани.

Член од
30 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
207
Сакам да ставам од ONE интернет. Некој да ми кажи дали е добар? Дали паѓа често..... :)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Моето 4 годишно искуство со One интернетот е катастрофа! Брзина од максимум 2Mbps, често ми паѓаше, под изговор дека базната станица им е во дефект и екипите се на терен. За било каков проблем, на нивниот телефон чекав и половина час. Така да, мој предлог е да не ставаш. Подобро стави си некој друг, среќа јас се префрлив на blizoo и премногу сум задоволен.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Јас повеќе од 4 години го користам интернетот од кај нив, и за чудо сум задоволен, сум немал никакви поголеми проблеми, а тие што биле ситни од по 10-15 минути нет, не ни ги рачунам, и така се ретки.
Брзината ми е секогаш над 5мбпс. Стабилна.

Еве ја моментално.

Член од
30 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
207
Имам слушнато дека зависи и од местото на живеење иначе јас сум од Скопје

Kajgana Shop

На врв Bottom