A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Некогаш кога симнувам серии од 700mb брзо се симнуваат, а некогаш многу е спор. :cautious:
--- надополнето: 16 април 2013 во 13:29 ---
Некогаш кога симнувам серии од 700mb брзо се симнуваат, а некогаш многу е спор. :cautious:

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.574
Поени од реакции
932
--- надополнето: 16 април 2013 во 13:29 ---
Pa znajs deka zavisi od siderite, brzinata ova-ona..:))))

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Викендов интернетов е ужас

и тоа овој резултат е добар, данлоудот беше и под 2

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Дали има некој проблеми при гледање клипови од YOUTUBE посебно кога се гледаат официјалните спотови дали дава некаква грешка кај мене кога сакам да ги гледам тие спотови ми пишува "an errorr occured".Дали уште некој има вакви проблеми.Дали е до YOUTUBE поради тоа што до вчера ги гледав без проблеми или пак е нешто до ОНЕ.:)
--- надополнето: 25 април 2013 во 21:32 ---

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Дали има некој проблеми при гледање клипови од YOUTUBE посебно кога се гледаат официјалните спотови дали дава некаква грешка кај мене кога сакам да ги гледам тие спотови ми пишува "an errorr occured".Дали уште некој има вакви проблеми.Дали е до YOUTUBE поради тоа што до вчера ги гледав без проблеми или пак е нешто до ОНЕ.:)
--- надополнето: 25 април 2013 во 21:32 ---
Јас имав некој сличен проблем и го решив со бришење на cookies

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
miki80

Имаш опомена заради константо пишување на латиница, смени си го фонтот и пишувај на кирилица

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Словенија ги става "милениците" на распродажба

По се изгледа повторно Оне ќе оди на продажба доколку Т-Хоме ги откупи акциите на Словенечки телеком, кој ли сега ќе ги купи?
http://off.net.mk/vesti/balkan/slovenija-gi-stava-milenicite-na-rasprodazhba

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.574
Поени од реакции
932
Рутерот што го дава оне е Г или Н стандард за безичната мрежа?
--- надополнето: 11 мај 2013 во 19:40 ---

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
Дали овие планират да воведат некогаш оптика? Посекако ја користат инфраструктурата на Телеком, можат и таа :(

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Дали овие планират да воведат некогаш оптика? Посекако ја користат инфраструктурата на Телеком, можат и таа :(
Надевај се дека телеком тек така ќе им даде оптика нивна да користат, може ко на кучиња бакарот цел да им го префрлат откако претходно оптичката мрежа ќе си ја завршат комплетно.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Словенија ги става "милениците" на распродажба

По се изгледа повторно Оне ќе оди на продажба доколку Т-Хоме ги откупи акциите на Словенечки телеком, кој ли сега ќе ги купи?
http://off.net.mk/vesti/balkan/slovenija-gi-stava-milenicite-na-rasprodazhba
реков/напишав јас :)

само да не го купат турци па да не потурчат

јас сакам некој шведски или норвешки оператор да дојди
теленор (во Србија работи) или Теле 2 (во Хрватска работи)

и да гради своја мрежа адсл и/или оптика а не да зависи од Т Хоум
или не смеат своја мрежа да имаат другите оти државата има 20 или колку и да беа % во т хомичот?

близу има своја мрежа ама изгледа не смее да се шири.....:mad:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Да не му се јавиле на некој од Оне да му кажат дека ради модернизација на мрежа дека ќе му дадат нов рутер? Ја сум со оние белите тп линк и пред некој ден ми се јавија од салон да одам во понеделник да земам нов рутер бидејќи се модернизирала мрежата и сега имало нова опрема. Исто така ми рекоа ќе имам 500 денари бонус - на следната сметка. Збунет сум...

Kajgana Shop

На врв Bottom