Pa znajs deka zavisi od siderite, brzinata ova-ona..)))Некогаш кога симнувам серии од 700mb брзо се симнуваат, а некогаш многу е спор.
--- надополнето: 16 април 2013 во 13:29 ---
Некогаш кога симнувам серии од 700mb брзо се симнуваат, а некогаш многу е спор.
Не на торент, ама сигурно некогаш по малце зафркава брзината.Pa znajs deka zavisi od siderite, brzinata ova-ona..)))
Јас имав некој сличен проблем и го решив со бришење на cookiesДали има некој проблеми при гледање клипови од YOUTUBE посебно кога се гледаат официјалните спотови дали дава некаква грешка кај мене кога сакам да ги гледам тие спотови ми пишува "an errorr occured".Дали уште некој има вакви проблеми.Дали е до YOUTUBE поради тоа што до вчера ги гледав без проблеми или пак е нешто до ОНЕ.
--- надополнето: 25 април 2013 во 21:32 ---
Надевај се дека телеком тек така ќе им даде оптика нивна да користат, може ко на кучиња бакарот цел да им го префрлат откако претходно оптичката мрежа ќе си ја завршат комплетно.Дали овие планират да воведат некогаш оптика? Посекако ја користат инфраструктурата на Телеком, можат и таа
реков/напишав јасСловенија ги става "милениците" на распродажба
По се изгледа повторно Оне ќе оди на продажба доколку Т-Хоме ги откупи акциите на Словенечки телеком, кој ли сега ќе ги купи?
http://off.net.mk/vesti/balkan/slovenija-gi-stava-milenicite-na-rasprodazhba