A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.574
Поени од реакции
932
Најдобра ТВ услуга има Тоталтв, но тука блиску се и T-Home.
За најбрз интернет е можеби Близу, но не е и најстабилен. ;)
За мобилни се ОНЕ, наскапи T-Mobile.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:09 ---

Стабилен е(во Скопје), а за другите градови не знам. :)
I Struga e stabilen i bez problem :)

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Дали моментално конекцијата ви е ко што треба? Кј мене има висок ping одприлика на секои 10 секунди ( +- 5 ). Кј мене е само тапа или ?
Edit: пффффф на http://www.pingtest.net/ има и packet loss од време на време.....

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Мене нешто не ми отвара мејлот на hotmail/outlook, или пак ќе го отвори ама многу споро и толку. Само страницата за логирање ја отвара, а мејлот не. Дали кај вас отвара, што е проблемот? :mad:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Мене нешто не ми отвара мејлот на hotmail/outlook, или пак ќе го отвори ама многу споро и толку. Само страницата за логирање ја отвара, а мејлот не. Дали кај вас отвара, што е проблемот? :mad:
Кај мене отвара

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Според мене е вака

-најдобар и најстабилен интернет (T-HOME)
-најдобра фиксна телефонија (НЕОТЕЛ)
-најдобра телевизиска понуда на пазарот (ТОТАЛТВ) без конкуренција.
-најдобар мобилен оператор според поволности и ниски цени (ВИП) а според мрежа (Т-МОБИЛЕ) се со најквалитетна мрежа!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
а бе батали интернет од ONE сум имал таков и жива мизерија и сполај му што го откачив и сега сум на Blizoo и се препородив ;)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
а бе батали интернет од ONE сум имал таков и жива мизерија и сполај му што го откачив и сега сум на Blizoo и се препородив ;)
Па и Blizoo не се цвеќиња за мирисање, кај некои е супер ама кај некои... :D

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Па и Blizoo не се цвеќиња за мирисање, кај некои е супер ама кај некои... :D
Е тоа да, тоа зависи од местото или зона како шо викаат инаку јас сум во општина К.Вода и супер е Близу а далеку се стигнува :D

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Нов уникатен производ во Boom TV сегментот
Битола, 26.02.2013
Од 26 февруари ОНЕ го воведува Mini BoomTV, нов, уникатен производ во BoomTV сегментот, единствен на пазарот по своите карактеристики. НовиотMini BoomTV производ е достапен по исклучително ниска претплата од само 199 денари, а истиот нуди:
  • Кристално јасна слика и превод на македонски јазик
  • Едноставна и брза инсталација
  • Можност за вклучување на пакети со дополнителни канали по избор на корисниците и
  • “Мобилност” на дигиталниот приемник, односно можност за пренесување на дигиталниот приемник од една на друга локација
Основниот Mini BoomTV содржи вкупно 16 канали, македонски и регионални и тоа: Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Наша ТВ, Сител 3, Алсат М, Канал 5+, МТВ 1, МТВ 2, МТВ 3, DM Sat, Jugoton, RTS, OBN и RTV 21.
На основниот Mini BoomTV, корисниците имаат можност да активираат и три дополнителни пакета и тоа: Family package, Fun package и Package plus, секој достапен по цена од само 199 денари.

Family package вклучува 14 детски, забавни и документарни канали кои ги задоволуваат вкусовите на целото семејство. Fun package вклучува 8 музички, спортски, канал за возрасни и филмски канали, додека Package plus содржи вкупно 6 канали од кои, два канала за спорт, два филмски и два канала за возрасни.
Сите нови корисници на Mini BoomTV, промотивно, 30 дена од датумот на активација ќе ги следат каналите од Mini BoomTV, како и каналите од сите дополнителните пакети БЕСПЛАТНО.
По истекот на промотивниот период, доколку не биде активиран дополнителен пакет, корисникот ќе продолжи да ги гледа само основните канали од Mini BoomTV.
Оддел за односи со јавностproffice@one.mk & www.one.mk

http://one.mk/detalni-informacii-1210/items/mini-boomtv-za-samo-199-denari.html

Член од
14 март 2010
Мислења
16.975
Поени од реакции
16.356
Ги пишува ли некаде овие пакетите што им се набројани кои канали ги содржат, оти со ова не објаснуваат многу.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Ги пишува ли некаде овие пакетите што им се набројани кои канали ги содржат, оти со ова не објаснуваат многу.
До утре треба да апдејтуваат со инфо на Бумтв страната. Иначе тие пакети се направени од постоечките канали. Со дигитализацијава би требало да има + нови канали така најавија.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Нов уникатен производ во Boom TV сегментот
Битола, 26.02.2013
Од 26 февруари ОНЕ го воведува Mini BoomTV, нов, уникатен производ во BoomTV сегментот, единствен на пазарот по своите карактеристики. НовиотMini BoomTV производ е достапен по исклучително ниска претплата од само 199 денари, а истиот нуди:
  • Кристално јасна слика и превод на македонски јазик
  • Едноставна и брза инсталација
  • Можност за вклучување на пакети со дополнителни канали по избор на корисниците и
  • “Мобилност” на дигиталниот приемник, односно можност за пренесување на дигиталниот приемник од една на друга локација
Основниот Mini BoomTV содржи вкупно 16 канали, македонски и регионални и тоа: Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Наша ТВ, Сител 3, Алсат М, Канал 5+, МТВ 1, МТВ 2, МТВ 3, DM Sat, Jugoton, RTS, OBN и RTV 21.

На основниот Mini BoomTV, корисниците имаат можност да активираат и три дополнителни пакета и тоа: Family package, Fun package и Package plus, секој достапен по цена од само 199 денари.

Family packageвклучува 14 детски, забавни и документарни канали кои ги задоволуваат вкусовите на целото семејство. Fun package вклучува 8 музички, спортски, канал за возрасни и филмски канали, додека Package plus содржи вкупно 6 канали од кои, два канала за спорт, два филмски и два канала за возрасни.
Сите нови корисници на MiniBoomTV, промотивно, 30 дена од датумот на активација ќе ги следат каналите од MiniBoomTV, како и каналите од сите дополнителните пакети БЕСПЛАТНО.
По истекот на промотивниот период, доколку не биде активиран дополнителен пакет, корисникот ќе продолжи да ги гледа само основните канали од Mini BoomTV.
Оддел за односи со јавностproffice@one.mk & www.one.mk

http://one.mk/detalni-informacii-1210/items/mini-boomtv-za-samo-199-denari.html
Ова од 200 денари е најдобро за тие кои што имаат сеуште обична антена и сега за ефтина цена ќе можат да си ги гледаат македонските канали и неколку странски канали. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom