- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.575
- Поени од реакции
- 932
Eve sto najdov:
Attachments
-
75 KB Прегледи: 31
Eve sto najdov:
Ne se razbirame tocno e deka +1000gb ke ima do kraj na 24 mesecniot dogovor tuku muabetot e...promocijava nema da vazi celo vreme t.e na primer moze da vazi eden mesec i posle toj mesec ke bidat starite paketi od 400gb ama koj potpisal dogovor vo vreme na promocija ke ima +1000gb do kraj na dogovor toa mi bese muabetot...sekako ne e losa ponudava za toj sho mu treba )))))Eпа истото и тие го зборат, после тие 24 месеци овие 1000 гигабајти нема да ги имаш. Не знам што е толку нејасно у тоа
gore dolu si vo pravo..za blizoo neznam kako e poso neame kaj nas takvo cudo ama kako sto citam po forumi navamu nagamu poveketo se zalt nego sto go falat..za thome se slagam ..za one ne se slagam..djam e podobar od thome duri na momenti iako e posprot vo brzina..se ova vazi za StrugaМислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
Најдобра интернет услуга има BLIZOO
Најдобра дигитална телевизија T-HOME
Најдобра мобилна услуга ONE
Добро е,се оправи сегаДобро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
Eве кај мене колку е моментално, стандард си е овака цело време, веќе неколку години го користам, сум немал никакви проблеми. Нетот му вреди, за телефон и телевизија не знам, оти не сум на нив, ама како што слушам од други, телефонот им е океј, за телевизијата зависи местоположбата највеќе и како ќе си ја средиш дома антената.
Вреди според мене.
Баш и кај мене имаше проблем пред едно 10ина минути, мислев цркна модемот ама се оправи евеДобро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
skoro sekade i od thome se zaleja za sporocha ))Добро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
Најдобра ТВ услуга има Тоталтв, но тука блиску се и T-Home.Мислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
Најдобра интернет услуга има BLIZOO
Најдобра дигитална телевизија T-HOME
Најдобра мобилна услуга ONE
Стабилен е(во Скопје), а за другите градови не знам.Сакам да го земам овој што е пакетот М, само да ве прашам каков е интернетот на One? Се губи често, паѓа, стабилен е...?? Вреди понудава? Од сите три опции, интернетот ми е најбитен