A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Eпа истото и тие го зборат, после тие 24 месеци овие 1000 гигабајти нема да ги имаш. Не знам што е толку нејасно у тоа :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ја не можам 400гб да потрошам, не ми ни требаат тие 1000. Со 1700денари преку сила си го имам тоа што ми треба :)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.575
Поени од реакции
932
Eпа истото и тие го зборат, после тие 24 месеци овие 1000 гигабајти нема да ги имаш. Не знам што е толку нејасно у тоа :)
Ne se razbirame tocno e deka +1000gb ke ima do kraj na 24 mesecniot dogovor tuku muabetot e...promocijava nema da vazi celo vreme t.e na primer moze da vazi eden mesec i posle toj mesec ke bidat starite paketi od 400gb ama koj potpisal dogovor vo vreme na promocija ke ima +1000gb do kraj na dogovor toa mi bese muabetot...sekako ne e losa ponudava za toj sho mu treba :))))))

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Секако дека 400гб се и повеќе од доволно за поголемите пакети, ама промоцијава е одлична и мислам примарно наменета за пакетот од 800 денари, за кој за 800 денари се добива фактички неограничен интернет со 4мбит брзина + бумтв + телефон. Не знам дали имало подобра понуда за интернет на мк пазарот досега.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Мислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
Најдобра интернет услуга има BLIZOO
Најдобра дигитална телевизија T-HOME
Најдобра мобилна услуга ONE

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.575
Поени од реакции
932
Мислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
gore dolu si vo pravo..za blizoo neznam kako e poso neame kaj nas takvo cudo ama kako sto citam po forumi navamu nagamu poveketo se zalt nego sto go falat..za thome se slagam ..za one ne se slagam..djam e podobar od thome duri na momenti iako e posprot vo brzina..se ova vazi za Struga :)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Сакам да го земам овој што е пакетот М, само да ве прашам каков е интернетот на One? Се губи често, паѓа, стабилен е...?? Вреди понудава? Од сите три опции, интернетот ми е најбитен :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Добро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363

Eве кај мене колку е моментално, стандард си е овака цело време, веќе неколку години го користам, сум немал никакви проблеми. Нетот му вреди, за телефон и телевизија не знам, оти не сум на нив, ама како што слушам од други, телефонот им е океј, за телевизијата зависи местоположбата највеќе и како ќе си ја средиш дома антената.
Вреди според мене.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Добро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
Добро е,се оправи сега
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 23:33 ---

Eве кај мене колку е моментално, стандард си е овака цело време, веќе неколку години го користам, сум немал никакви проблеми. Нетот му вреди, за телефон и телевизија не знам, оти не сум на нив, ама како што слушам од други, телефонот им е океј, за телевизијата зависи местоположбата највеќе и како ќе си ја средиш дома антената.
Вреди според мене.

Кај мене си е стандард вака,си се оправи.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Баш и кај мене имаше проблем пред едно 10ина минути, мислев цркна модемот ама се оправи еве

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Најдобра ТВ услуга има Тоталтв, но тука блиску се и T-Home.
За најбрз интернет е можеби Близу, но не е и најстабилен. ;)
За мобилни се ОНЕ, наскапи T-Mobile.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:09 ---
Сакам да го земам овој што е пакетот М, само да ве прашам каков е интернетот на One? Се губи често, паѓа, стабилен е...?? Вреди понудава? Од сите три опции, интернетот ми е најбитен :)
Стабилен е(во Скопје), а за другите градови не знам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom