A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Што е работава? Користам 3G интернет (при-пејд) од ОНЕ и додадени ми се +10гб интернет, а не сум дополнил кредит. Да не частат овие нешто или имаат некоја грешка? А, да и рокот на дополнување ми е пролонгиран за уште +4 денови. Има ли некој слична ваква слатка мака...да му се додадени +10гб?

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Што волку нешто паѓа брзинава на торентов моментално? Пред еден-два дена дигаше 500-600? Варира брзината нешто. :DПрегледај го приврзокот 45822
Торент е, варира брзината кај секого. Некогаш ми се има дешавано да прекине торентот на сред симнување по неколку минути, или па и часа па да продолжи. p2p :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Дали може на оне да им го вратам модемот и да ми дадат рутер ? Или ќе бараат да им се плати..?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Торент е, варира брзината кај секого. Некогаш ми се има дешавано да прекине торентот на сред симнување по неколку минути, или па и часа па да продолжи. p2p :)

Значи нема везе дека е до торентот, поготово ако е популарен (ко овој) сеа што го пиша Zakonceto значи дека е до нетот. Истиот торент ја да го симнувам брзината ЦЕЛО Време има да биде константна..Катастрофа е One во Топанско...Еден мој другар има од One и со 300-400кб/с НАЈВИШЕ му иде...А плаќа исто колку што може да си земе од Близу (или од Т-хоум поасален) нет минимум од 10мбпс....

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Значи нема везе дека е до торентот, поготово ако е популарен (ко овој) сеа што го пиша Zakonceto значи дека е до нетот. Истиот торент ја да го симнувам брзината ЦЕЛО Време има да биде константна..Катастрофа е One во Топанско...Еден мој другар има од One и со 300-400кб/с НАЈВИШЕ му иде...А плаќа исто колку што може да си земе од Близу (или од Т-хоум поасален) нет минимум од 10мбпс....
Другар, не можеме да се откачиме од Оне. Треба да истече договорот па за да се откачиме. :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Другар, не можеме да се откачиме од Оне. Треба да истече договорот па за да се откачиме. :D
Кај другар ми е полошо...Нему мајка му му работи у One во Техничка Поддршка, ако смени нет голема е веројатноста да ја избркаат, ко што збореше...

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Кај другар ми е полошо...Нему мајка му му работи у One во Техничка Поддршка, ако смени нет голема е веројатноста да ја избркаат, ко што збореше...
:pos:

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.573
Поени од реакции
932
Svasta :)))

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
791
Овие неколку недели лош е нетов од Оне незнам што е проблемот.До сега ги бранев Оне како ок провајдер ги препорачував секому ама сега веќе не ,чекам само 15 септември и чао Оне добре дојде Т-Хоме за истите пари кои ги плакам 1800 денари ке добијам екстра брзина плус телевизија а да и оптика, а не овака 1800 за нет +1150 денати за боом

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Оне имаат висок пинг, се заебав што земав адсл ама ќе трпам сега. :tapp:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Пред некој ден налетав на овој SpeedTest од некојси Telesmart оператор од Скопје:
Telesmart.png
Дали некој досега слушнал за овај оператор или јас сум назад со времето?
A ова е оптиката на T-Home:
Optic.png

Kajgana Shop

На врв Bottom