Т
Триптико
Гостин
Кого пингаш? Мене ми дава дека таква адреса не постои.Нормални се со интернетов денес или до мене е нешто?[DOUBLEPOST=1457137099][/DOUBLEPOST]![]()
Најдов едвај. Нежилово?
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кого пингаш? Мене ми дава дека таква адреса не постои.Нормални се со интернетов денес или до мене е нешто?[DOUBLEPOST=1457137099][/DOUBLEPOST]![]()
Кого пингаш? Мене ми дава дека таква адреса не постои.
Најдов едвај. Нежилово?
На гости ми дојдоа пред малку господата од blizoo и ми сменија lan-от со docsis. Е сега освен што ми го намалија Upload-от од 15, на 1Mbps, друга замерка немам.
Но имам прашање, што е подобро: Cisco EPC 3208 или пак Thomson THG 540/541? Мене ми го дадоа овој вториот, додека пак кај тетка ми (во друг стан) ѝ го дадоа овој првиот. Кој е подобар?
kaj mene imav 2/3 nedeli cisco3208epc-no imav problem 3 razlicni ruteri mnogu tesko prevzemase ruterot od modemoi ip adresa,-odnosno toj si bese postaven na dhpc....ruterot...a dodeka od modem do lan nemase problem nikakov, probano so zyxel ruter ,tpLink,i tenda,za drugi marki ne znam..... toa e moe iskustvo inaku modemot si bese ok,Циското е подобар - првиот.
Ако наидеш на проблеми со Томсонот - слаб Интернет сигнал, често губење на Интернет сигналот и слично, веднаш јави им се и побарај им да ти го заменат со Циско.
kaj mene imav 2/3 nedeli cisco3208epc-no imav problem 3 razlicni ruteri mnogu tesko prevzemase ruterot od modemoi ip adresa,-odnosno toj si bese postaven na dhpc....ruterot...a dodeka od modem do lan nemase problem nikakov, probano so zyxel ruter ,tpLink,i tenda,za drugi marki ne znam..... toa e moe iskustvo inaku modemot si bese ok,
Фала на инфото односно советотЦиското е подобар - првиот.
Ако наидеш на проблеми со Томсонот - слаб Интернет сигнал, често губење на Интернет сигналот и слично, веднаш јави им се и побарај им да ти го заменат со Циско.

Здраво дечки, дали може некој да ми каже како се погодила услугата на Blizoo во Ново Лисиче (ЛАН мрежа, нема можност за ДОКСИС). Планирам да земам пакет 60/60.
Не се надевај дека ќе ја имаш таа брзина уште долго. Мигарцијата на DOCSIS е во напредна фаза и кај и да е наскоро ќе ве префрлат.
Фала на инфото односно советот![]()
Некој проблем со интернетот имате? Кај мене (Драчево) нема.