A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе дај јави им се ц ц ц како го трпиш ова не знам? Им плаќаш пари за да ти обезбедат услуга без никаков проблем, не си должен ти ништо да конфигурираш или да подесуваш.
Едноставно јави им се и кажи им да дојдат и да си го решат проблемот. Дури и да е до тебе нешто они се должни да ти обезбедат целосна техничка поддршка.
089 011 011
Од близу ме одбија пошто иам ВИП комбо,ми вика јави се во ВИП,тие па врска си немаат само пријавуваат,и 10 пати се јавив вика ќе ве контактира службата ни с од службата не ме контактира...

Штом ти се појавува Х кај мрежата - најверојатно е кабелчето од модем до компјутер. Смени го (ако имаш со што). Може да е и проблематичен модем или проблем со напојувањето.

Штом ти се појавува Х кај мрежата - најверојатно е кабелчето од модем до компјутер. Смени го (ако имаш со што). Може да е и проблематичен модем или проблем со напојувањето.
Ми се јавија од техничка поддршка пред некое време ми рекоа дека е изгледа е до лан портата на модемот....

Ми се јавија од техничка поддршка пред некое време ми рекоа дека е изгледа е до лан портата на модемот....
пробај со друг LAN кабел. Ако они ги ставаа конекторите на кабелот може не им се добро наместени.

Викни ги на увид, што уште си ја лупаш главата. Како корисник не мора да си дипломиран ИТ стручњак, услугата е платена и треба да функционира. Кога ќе се јавиш следниот пат, спомни ги и АЕК, онака под уста...

Како го искомплицираа тоа со ВИП Комбо што треба прво во ВИП да се јавуваш па од тамо да праќаат налози до Близу, па они пак да ти се јавуваат.. Невидена работа.

Викни ги на увид, што уште си ја лупаш главата. Како корисник не мора да си дипломиран ИТ стручњак, услугата е платена и треба да функционира. Кога ќе се јавиш следниот пат, спомни ги и АЕК, онака под уста...
Во право е членот, обеси им се во контакт центарот. Им плаќаш за тоа, а всушност не го добиваш. Немој да мислиш дека си досаден, слободно јавувај им се. Така треба со овие.

Ставија Technicolor TC7200 модем па ќе видиме што ќе се случува.
podesigo wi-fi to vaka (za max performansi) , kaj mene samo 8 kanal i 13 ka se slobodni, dobar e modemot nema nekoja golema jaka pokrienost-za wifi, pretpostavuvam deka nema nadvoresni anteni, no e ok,nemam nikakov problem so nego,
za vlez vo modem userr e prazno ne treba a pass e - admin

Attachments

• w.png
    w.png
    19,9 KB · Прегледи: 33
podesigo wi-fi to vaka (za max performansi) , kaj mene samo 8 kanal i 13 ka se slobodni, dobar e modemot nema nekoja golema jaka pokrienost-za wifi, pretpostavuvam deka nema nadvoresni anteni, no e ok,nemam nikakov problem so nego,
za vlez vo modem userr e prazno ne treba a pass e - admin
Вака е кај мене....
LSG3ove.png

Нормални се со интернетов денес или до мене е нешто?[DOUBLEPOST=1457137099][/DOUBLEPOST]
CSDqNDz.png

Последно уредено:
ako stavis OBSS na disable imas pomal domet na wifi-to ako ne gresam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom