некој да не има на близу од н лисиче,да каже дали е стабилен добар у тој реон

Combo M.
Освен пред два-три дена што паѓаше на секои пола саат, добар е. 95%+ uptime од прилика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
некој да не има на близу од н лисиче,да каже дали е стабилен добар у тој реон
Jas imam T-Home MaxADSL Start. Televizijata e mnogu dobra zasto ima moznost da se vraka nazat programite ama internetot e za nikade samo 8Mbps. Istot taka i ruterot na T-Home e za nikade od soba do soba faka samo 2-3 crti i nemoze ic da fati vo dvor. Koristam 2 pc, 2 laptops, 4 telefoni, 2 tableti i 1tv sve na wifi i mnogu trosat za samo 20dena 300gb potrosuva. Poslednite denovi vo mesecot e isto kako da nemam internet. Gledam deka Blizoo ima mnogu dobar i bezkonecen internet. Problemot e moite nekat da se prefrlat na blizoo zaradi televizijata. Ima li nekakva moznost da imam televizija od T-Home a internet od Blizoo minimun 50mbps.
Генерално таква услуга немаат, ама ако имаш од новите ресивери можеш да поврзеш надворешен хард диск или усб на кое ке може да снимаш содржина од било кој канал, со тоа што кога ке биде наместено да снима неможеш да гледаш друг канал надвор од фрекфренцијата на која се наоѓа каналот што се снима.Ima li moznost na blizoo digitalnata telefizija za vrakajne na nazat kako na t home?
Најави се на мој близу и таму можеш да си ја видиш сметката и да ја платиш. Арена каналите ги има само на т-хоме. Оди на веб страната на близу и ке видиш кои канали ги имаш во пакетот.Ima li moznost da se plati smetka preku internet za blizoo kako vo t-home? I so paketot extra koi 19 hd kanali se i dali gi ima hd max arena sport kanalite?
Снимениoт мaтеријaл нa усб или нa нaдвoрешен хaрд диск мoже дa се префрли нa пц?Генерално таква услуга немаат, ама ако имаш од новите ресивери можеш да поврзеш надворешен хард диск или усб на кое ке може да снимаш содржина од било кој канал, со тоа што кога ке биде наместено да снима неможеш да гледаш друг канал надвор од фрекфренцијата на која се наоѓа каналот што се снима.
Снимениoт мaтеријaл нa усб или нa нaдвoрешен хaрд диск мoже дa се префрли нa пц?
Како што кажа @Dexter26 можеш да го префрлиш на пц ама неможеш да го гледаш бидејки ниеден плеер нема да го пушти, заштитено е фајлчето.Снимениoт мaтеријaл нa усб или нa нaдвoрешен хaрд диск мoже дa се префрли нa пц?
Во Топанско поле не, барем засега.Има некој проблеми со нетот во реонот на чаир/топанско поле?
Се оправи и кај мене, немаше отприлика едно пола саат, сега се е како што треба.Во Топанско поле не, барем засега.
Па не знам, од сабајлето не бев дома, кога дојдов имаше и тогаш и ти пишав.Се оправи и кај мене, немаше отприлика едно пола саат, сега се е како што треба.