Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПОТВРДУВАМ. Сега моментално кај мене е тапа, до 2Mbps иде, им се јавив и ми рекоа дека работат на целокупната мрежа во Карпош. Денес цел ден и можеби и утре. Можни се и прекини.Сите имаа проблеми и можно е да имаат во наредниве денови зашто ставале нова мрежа, ќе имало нови брзини до 200 мбпс. Не збеснувајте одма![]()
Карпош 4 - Никаков проблем кај мене.
Кај мене пак обратно.Имаше ноќеска проблем* во овој реон. Падна после 12, и не знам до колку немаше. Али не битно, денес е ок.
*Може и правеле нешто.
Али сепак, одат дел по дел затоа е така, важно после ова да имаме квалитетна услуга. 
Сите имаа проблеми и можно е да имаат во наредниве денови зашто ставале нова мрежа, ќе имало нови брзини до 200 мбпс. Не збеснувајте одма![]()

Краткотраен? Јас од 15:00 сум со 2 MbpsИ денес и вчера имаше краткотраен прекин (мачење на нетот едно 30 тина минути дури и за кајгана форумов) во Чаир.
Невидов никакво известување на нивната страна дека ке се можни прекини заради надградба на мрежата, доколку е точна информацијата на кајганџиите дека прекинот е затоа
Во секоја нормална фирма би требало да има катче каде се известува за сите планирани прекини, нешто слично како ЕВН што прави![]()

Сите имаа проблеми и можно е да имаат во наредниве денови зашто ставале нова мрежа, ќе имало нови брзини до 200 мбпс. Не збеснувајте одма![]()
Не сум симнувал ништо овој месец, само нормално сурфање и чат пат youtube, може затоа не сум приметилКраткотраен? Јас од 15:00 сум со 2 Mbps![]()

Не знам дали некој примети но додека имаше прекини двата дена, сите видеа на YouTube ги пушташе. Можеби и затоа не си приметил.Не сум симнувал ништо овој месец, само нормално сурфање и чат пат youtube, може затоа не сум приметил [emoji38]
Кај мене не пушташе видеа,стискаш плеј и цело време подесуваше ауто самоти видео квалитет и ерор на крај.Изгледа последица од ова со Близу.Не знам дали некој примети но додека имаше прекини двата дена, сите видеа на YouTube ги пушташе. Можеби и затоа не си приметил.
Јас сум во тој реон, нормално си имав нет утринава барем после 10 часот.Од сабајле (претпоставувам) до сега немав интернет. Дали тоа значи дека и во Чаир (Топанско поле) вршат надградба на мрежата?
На мене од прилика 50на минути ми дојде интернетот, претходно немавЈас сум во тој реон, нормално си имав нет утринава барем после 10 часот.

Од каде тоа 200мбпс? Сигурно или?