A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој како да проверам колку GB имам потрошено во тек на еден месец?

Мобилен за контакт им имаш оставено на близо или не ако имаш пишиго во логин и пасс, ако имаш фиксен оставено пишиго него.
Да, има мајка ми оставено. Ама не функционира на овој начин како што напиша ти.

Дојде време и ја да неам нет :D
Си трепка ова за нет, али нема телефон. Пробувам release па renew на IP адреса, али ништо :)
Ќе си чекам, ова е прв пад после толку време...Сеа, мораше да падне еднаш - не бива без паѓање...

ЕДИТ:
Еве го сабајлево се опраил...
--- надополнето: 22 март 2013 во 11:05 ---
ЕДИТ:
Еве го сабајлево се опраил...

добар е добар близоо баш ми е мило што се средуваат проблемите.

Бев во АЕК, и си го земав одговорот (поселе 2 месеци)
Решението нивно гласи. Се одбива приговорот од .......
Значи исти Г...... се секаде, тие си се подржаваат, јас мора да плаќам затоа што од тие пари земат плата. А таму како работат бар видов.Решението е конечно и се потпишеле еден куп легачи.
-------------------------
Ама вчера сум видел како се услужливи во ОНЕ. За чудење. Да не ти се верува.
Бев да го откажам договорот од мобилен телефон,ретко го користам над една година, па да не плаќам џабе сметки што ми идеа (што они сами си ги стааваат)
Па кога почна да ме убедуват,па немој,па види сега кој пакети ги имаме,па ми покажува кој мобилен ќе ми дадат ако го продужам договорот, и ме отече пола саат додека да се погодиме дека не сакам повеќе нивна услуга. Значи услужливи се сите само ако појдеш да им откажуваш договор.
--- надополнето: 29 март 2013 во 13:53 ---
Бев во АЕК, и си го земав одговорот (поселе 2 месеци)
Решението нивно гласи. Се одбива приговорот од .......
Значи исти Г...... се секаде, тие си се подржаваат, јас мора да плаќам затоа што од тие пари земат плата. А таму како работат бар видов.Решението е конечно и се потпишале еден куп легачи.
-------------------------
Ама вчера сум видел како се услужливи во ОНЕ. За чудење. Да не ти се верува.
Бев да го откажам договорот од мобилен телефон,ретко го користам над една година, па да не плаќам џабе сметки што ми идеа (што они сами си ги стааваат)
Па кога почна да ме убедуват,па немој,па види сега кој пакети ги имаме,па ми покажува кој мобилен ќе ми дадат ако го продужам договорот, и ме отече пола саат додека да се погодиме дека не сакам повеќе нивна услуга. Значи услужливи се сите само ако појдеш да им откажуваш договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom