A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
За да креирам Е-Сметка на blizoo.mk ми бара некој ID Код од сметката... кој код од која сметка? :)

(прв месец сум на нетов, уште немам уплатено ништо, ако се мисли на таа сметка)

Мислам дека е Бар кодот од сметката. Секој корисник има различен код, со што поминуе со тоа читачот и кај секој мора да биде различен.

истите цени за интермеци, само намалени брзините што им требаше тоа па сеа?

Беа 10, 20, 50. Пред неколку месеци станаа, 15, 25, 60 само за нови корисници. Сеа на страната глеам се старите. Ваљда ова било некоја промоција само за нови корисници.

Пошо се Близу, се треба да се очекува!

што се намалени дури повеќе имам сега, до пред 2 дена беше 1.6мб сега е 2.2

FAHWW.png

dajte be nekoj tutorial ili objasnete mi kao da si go smenam pw na wi-fi (iam belo takvo so gi delea tie pred nova godina za novite korisnici)

за Лан беше 10мб 500ден а остантите по 15,25, и 50
сеа гледам лан е 6мб 500, а другите 10 20 и 50

Стварно бе сеа глеам а ја мислев да им се префрлам на тој од 25...Срам да им е...

Decki da ne imate i vie problem so Facebook ? Mi gi otvara site strani... samo Facebook ne otvara, ili od vreme na vreme ke otvori i sporo mnogu.
Ne e ni prv pat ova... go imav istiov problem pred 3-4 meseca ali sam si se reshi.

Decki da ne imate i vie problem so Facebook ? Mi gi otvara site strani... samo Facebook ne otvara, ili od vreme na vreme ke otvori i sporo mnogu.
Ne e ni prv pat ova... go imav istiov problem pred 3-4 meseca ali sam si se reshi.

Моментално и јас имам проблем со FB, сум на Blizoo, не сум расчепкал подетално да видам дали стварно е до нив.

Да

Пријави ги во АЕК да видиш како одма ќе се активираат
добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.

добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.
Повели http://www.aec.mk/ верувам дека ќе ти помогнат

Повели http://www.aec.mk/ верувам дека ќе ти помогнат
Благодарам, колку има таму информации..
пробав но неможам сам да се снајдам,ај ќе барам помош од децата утре,да напишеме приговор и до таму,ако не отидоа парите за одмор оваа година кај нив во џеб. Арам да им е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom