A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
И како задоволен си од брзината, и дали е стабилен?

Незнам за него, но јас сим презадоволен. Стабилен и брз пред се'. Само еднаш или два пати кога цел Чаир и Бутел немаа ништо од blizoo, само тогаш беше проблем, другото е се' добро.
2423651464.png

ps: во договорот стои: 10Mbps, а они ми даваат секогаш по 3-4 или 5 Mbps плус.

pps: Само кабелската им е катастрофа, мислам во понуда на канали и превод.

Незнам за него, но јас сим презадоволен. Стабилен и брз пред се'. Само еднаш или два пати кога цел Чаир и Бутел немаа ништо од blizoo, само тогаш беше проблем, другото е се' добро.
2423651464.png

ps: во договорот стои: 10Mbps, а они ми даваат секогаш по 3-4 или 5 Mbps плус.

pps: Само кабелската им е катастрофа, мислам во понуда на канали и превод.
Кабелската сегде им е катастрофа.Имам и роднини во будел каде што сликата е :гомце:.Освен нетот другото не им вреди.

И да прашам друго.Дали некој од вас има МК превод на каналите од близоо кај мене само има србски и бугарски додека еден приател ми кажа дека имал и мк превод кај некој канали.Дали е можно да има кај некој, а кај друг да нема.

Кабелската сегде им е катастрофа.Имам и роднини во будел каде што сликата е :гомце:.Освен нетот другото не им вреди.

И да прашам друго.Дали некој од вас има МК превод на каналите од близоо кај мене само има србски и бугарски додека еден приател ми кажа дека имал и мк превод кај некој канали.Дали е можно да има кај некој, а кај друг да нема.

Тој пријателот те лажел..Штом ти кажал, а ти не си видел - лаже. Сегде Blizoo имаат или српски или бугарски превод на каналите. Немаат македонски.

близу,ама многу далеку,и јас да кажам нешто
во Автокоманда бев до август 2012год,потоа во Ново Лисиче,
значи не отидов во Говрлево или Бучинци
СЕ јавив одма во Близоо,каде имам договор-цел пакет,
дека сум преселен,и да ми стават на новата адреса приклучок. До ден денешен чекам. Немам Телевизија и телефон,а неможејќи уште да чекам си уклучив бежичен интернет.И од него сега се јавувам.Но ми идеа сметки и за во стариот стан кој е празен и си ги плаќав.Можело во вакви случаи само да се стави во мирување договорот до три месеци годишно.Сега ми дојде и за јануари да платам 1200 денари,не ми пружиле ништо,не сум добил услуга а пари бараат-идат сметки.И мора и оваа сметка да ја платам.
Апаратурата си ја донесов овде и чекам да ја поврзат,ама немале пуштено кабел изгледа во овие нови згради.
Може да не пуштат уште две години,а јс треба да си плаќам.

За сликата не е проблем (барем кај мене), туку понудата на канали. И тој пријател твој ДЕФИНИТИВНО те лаже. blizoo има: српски, хрватски, албански, АРАПСКИ, руски, бугарски, грчки итн итн, но само МАКЕДОНСКИ НЕМА!

Бев да прашам какви се условите да прејдам од пакет со три услуги во пакет со две услуги (без телевизија) и прво испадна дека не може ама кога инсистирав дека мора да е можно испадна дека пеналите се 6000 денари што е на граница на исплатливост.

Така да треба добро планирање однапред зашто две години не се мал период и цените а и услугите може неколку пати да се променат :).

Anco зашто плаќаш кога не користиш? Тури пепел, поднеси приговор нека ти сторнираат за тие месеци што немаш користено и тоа е тоа. Мора да има начин да иде услугата во мирување.

Има некој проблеми денеска со отварањето на страници преку Близу?Некако побавно отвара од нормално а на спидтест и пинг и брзина ми вади супер.Па викам да прашам да не е и кај некој друг исто(околина на топанско,север,чаир)

Има некој проблеми денеска со отварањето на страници преку Близу?Некако побавно отвара од нормално а на спидтест и пинг и брзина ми вади супер.Па викам да прашам да не е и кај некој друг исто(околина на топанско,север,чаир)

Пред еден саат кратко падна (една минута) и одма се врати онлајн. Тоа беше денешниот проблем со него...

Ima nacin samo internet da se stavi? Se selam vo leptokarija, dogovort mi zavrsuva nekade letovo, i sakam samo da imam net, ni telefon a pogotovo tv. Planiram da stavam TV total ili nesto dr.

Пријави ги во АЕК да видиш како одма ќе се активираат

Јас имам проблем со Телекабел,односно ми молам да дојдат кај мене се доваѓаат а интернетот никако не среден,ако се јавам во АЕК што би се случило?

Ima nacin samo internet da se stavi? Se selam vo leptokarija, dogovort mi zavrsuva nekade letovo, i sakam samo da imam net, ni telefon a pogotovo tv. Planiram da stavam TV total ili nesto dr.

Можеш, има на сајтот.

За да креирам Е-Сметка на blizoo.mk ми бара некој ID Код од сметката... кој код од која сметка? :)

(прв месец сум на нетов, уште немам уплатено ништо, ако се мисли на таа сметка)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom