A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сега со facebook имам проблеми. Дали е од blizoo или од самиот facebook ќе видиме утре. Иначе споро да не е и кај вас, а ?

епа ако е само со фб и до самиот фб е зошо јас имам т хоум

И фејсбук воопшто не отвара чекаш 10 мин

Знае некој што се плаќа и на кој принцип, за раскинување на догвор? Дали има разлика дали е оптика, година, две, преостанати месеци...

Знае некој што се плаќа и на кој принцип, за раскинување на догвор? Дали има разлика дали е оптика, година, две, преостанати месеци...

Има врска. Што повеќе месеци ти се останати толку повеќе плаќаш за пенали. Побарај си го договорот :D

Има врска. Што повеќе месеци ти се останати толку повеќе плаќаш за пенали. Побарај си го договорот :D

Логички е да е вака, барам некој да ми каже поточно. Немам договор, затоа прашувам :)

Логички е да е вака, барам некој да ми каже поточно. Немам договор, затоа прашувам :)

Аааа епа идеше процентуално, мислам дека ако раскинеш во првите 6 месеци плаќаш 50% од останатите месеци и на секој нареден интервал од 6 месеци ти намалуваат по 10% така нешто беше. Ако го најдам ќе ти кажам али не се исплатеше да се заебаваш да правиш договор па да го раскинување после извесно време.

Први 6 месеци пеналите се 9000ден, следните 6 се 6000ден,третите 6 месеци ти се 3000 и т.н .Така отбрилика беше за раскинување.

Знае ли некој дали се плаќаат пенали ако се премини од еден во друг пакет

Мислам дека не се плаќа пенали, само треба да одиш во најблискиот наплатен центар и да си прашаш како и дали е можно да се префрлиш на друг пакет, оти мислам дека треба да ти истече договорот на постоечкиот пакет, па после да сае префрлиш на друг. Најубаво оди прашај си.

Да се префрлиш од поскап на поефтин пакет нема шанси. Со мака се префрлив од поефтин на поскап пакет (со многу молење) ама ќе мора да потпишеш нов договор на две години.

Да се префрлиш од поскап на поефтин пакет нема шанси. Со мака се префрлив од поефтин на поскап пакет (со многу молење) ама ќе мора да потпишеш нов договор на две години.
Знам дека ке се обврзам за уште 2 години.Затоа и прашав дали може да се смени .Иначе сакам да се префрлам на истиот пакет кој сега е 200денари поевтин и плус даваат wi-fi(ако даваат)и нуди 15Мbs наместо сегашните 10Мbs.

Знам дека ке се обврзам за уште 2 години.Затоа и прашав дали може да се смени .Иначе сакам да се префрлам на истиот пакет кој сега е 200денари поевтин и плус даваат wi-fi(ако даваат)и нуди 15Мbs наместо сегашните 10Мbs.

Со среќа кинење нерви, јас не успеав и по триста молења и не знам колку пати одење во салон :).

Ако ти успее, убаво за тебе :).

Рутери се даваа само на нови корисници, но мислам дека повеќе и нема

Oд пакет со 1 услуга во пакет со 2, и од пакет со 2 во пакет со 3 не се плаќа пенал.
Од 3 во 2, и од 2 во 1 се плаќаат пенали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom