A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
.рутери не даваат.Добиваш линксис модем,SPA2102(тоа е ако не им останал некој од кинескиве)

Ej па тоа е тапа :/. Значи за вифи треба рутер сам да си купам.....

Фала браќа утре идам у салонот на Близу да ги распрашам уште некои детали, зиам рутер и се префрлам!

Јас сум задоволен од близуу и од стабилност и од брзина и од пинг.Досега сум немал проблеми еве веќе 4 месец
1877856813.png

Јас сум задоволен од близуу и од стабилност и од брзина и од пинг.Досега сум немал проблеми еве веќе 4 месец
1877856813.png

A кој пакет го имаш што ти дава паралелни брзини?

1878619009.png

Го имам пакетот СМАРТ. Скоро 1 година сум на Близу и сум презадоволен. Сега од април го имам овој пакет, а пред го имав тој што беше со 500 ГБ. Стабилноста исто така им е многу подобрена во последно време.

А да ве прашам...Зошто кај еден мој другар (кој има пакет оној стариот, што е само нет 80гб) брзината му е 1.7mb/s а кај мене 1.1 mb/s ? Дали е можно до кабелот што иде од сандачето у влезот до рутерот или до нешто друго? Бидејќи и директно кога го поврзав тој нивниот кабел у компјутер брзината не беше поголема од 1.1 mb/s ...А иста зграда живееме...

Што викате сега, да идам на Близу или не? Да не се зафркнам? Паѓа ли нетов или е стабилен?

Што викате сега, да идам на Близу или не? Да не се зафркнам? Паѓа ли нетов или е стабилен?

Кажи која населба си, тоа е пресудното...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom