Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да не знае случајно дали Blizoo наплаќаат + за приклучен телевизор или можам јас ако сакам 10 телевизори да уклучам?
Не е точно...Мојот пакет е 8мбпс/200 гига...Значи не е неограничен...А овие другиве што се 10мбпс/20/50 се неограничени значи терабајт, 2 тера колку сакаш трошиш немаш гајле...Tocno e deka "neograniceniot" na blizoo e 200 gb?
Ti go imas otkako bilo cable tel. taka?--- надополнето: 9 јануари 2012 во 16:46 ---
Не е точно...Мојот пакет е 8мбпс/200 гига...Значи не е неограничен...А овие другиве што се 10мбпс/20/50 се неограничени значи терабајт, 2 тера колку сакаш трошиш немаш гајле...
А разликата од мојов со оној неограничениот 10мбпс е само 100 денариАли не ми треба...
Ti go imas otkako bilo cable tel. taka?
Jas naracav od blizoo. smart paket. 10 mb/s.
1. Да неограничен е1)Дали е точно дека пакетот со 10 Мбпс е неограничен?
2)Дали оваа услуга ја има само во Скопје или пак за цела Македонија?
3) Ако има некој што има користено АДСЛ и Близоо нека објасни кој е подобар?
Благодарам.
Реонот си е топ (дај боже и мене кога ќе ми донесат така да биде). На еден другар му приклучија, пакетот тој од 10мб/с, а му иде скоро 17.Да, од коа беше кејблтел го нарачав (го имам од Јули 2011)...
Исто ти е, ова што зборат одкако се променија на близу потапа се не е лага, но сепак зависи од реон до реон многу..
И тој пакет што ти го нарача ти е сосема неограничен..Значи спискај колку сакаш гига нема ограничувањеЗотоа ги обожавам близу за нетот...Среќа па иам сателитска немора да се замарам со нивните глупости од канали
1. Да неограничен е
2. Не, близо се само во скопје, прилеп, велес, куманово, тетово, штип
3. Немам користено адсл можи е постабилен адсл ама на близоо имаш мн поголема брзина и буквално неограничен интернет
Пак заебава нетот...Има нет али е ужасно спор..Кај вас у Топанско/Чаир како е?
Пак заебава нетот...Има нет али е ужасно спор..Кај вас у Топанско/Чаир како е?
1)Дали е точно дека пакетот со 10 Мбпс е неограничен?
2)Дали оваа услуга ја има само во Скопје или пак за цела Македонија?
3) Ако има некој што има користено АДСЛ и Близоо нека објасни кој е подобар?
Благодарам.