Сега со новите пакети во цената пишува дека до 3 телевизора они ти монтираат.А што ке правиш сам дома односно ако имаш 10 телевизора и 10 спојки за поврзување уживај си монтирај си колку сакашНекој да не знае случајно дали Blizoo наплаќаат + за приклучен телевизор или можам јас ако сакам 10 телевизори да уклучам?
Не е точно...Мојот пакет е 8мбпс/200 гига...Значи не е неограничен...А овие другиве што се 10мбпс/20/50 се неограничени значи терабајт, 2 тера колку сакаш трошиш немаш гајле...Tocno e deka "neograniceniot" na blizoo e 200 gb?
Ti go imas otkako bilo cable tel. taka?--- надополнето: 9 јануари 2012 во 16:46 ---
Не е точно...Мојот пакет е 8мбпс/200 гига...Значи не е неограничен...А овие другиве што се 10мбпс/20/50 се неограничени значи терабајт, 2 тера колку сакаш трошиш немаш гајле...
А разликата од мојов со оној неограничениот 10мбпс е само 100 денариАли не ми треба...
Да, од коа беше кејблтел го нарачав (го имам од Јули 2011)...Ti go imas otkako bilo cable tel. taka?
Jas naracav od blizoo. smart paket. 10 mb/s.
1. Да неограничен е1)Дали е точно дека пакетот со 10 Мбпс е неограничен?
2)Дали оваа услуга ја има само во Скопје или пак за цела Македонија?
3) Ако има некој што има користено АДСЛ и Близоо нека објасни кој е подобар?
Благодарам.
Реонот си е топ (дај боже и мене кога ќе ми донесат така да биде). На еден другар му приклучија, пакетот тој од 10мб/с, а му иде скоро 17.Да, од коа беше кејблтел го нарачав (го имам од Јули 2011)...
Исто ти е, ова што зборат одкако се променија на близу потапа се не е лага, но сепак зависи од реон до реон многу..
И тој пакет што ти го нарача ти е сосема неограничен..Значи спискај колку сакаш гига нема ограничувањеЗотоа ги обожавам близу за нетот...Среќа па иам сателитска немора да се замарам со нивните глупости од канали
3. Дополнително:1. Да неограничен е
2. Не, близо се само во скопје, прилеп, велес, куманово, тетово, штип
3. Немам користено адсл можи е постабилен адсл ама на близоо имаш мн поголема брзина и буквално неограничен интернет
Драчево све е како подмачканоПак заебава нетот...Има нет али е ужасно спор..Кај вас у Топанско/Чаир како е?
Нормално бе друже и сурфање и торентиПак заебава нетот...Има нет али е ужасно спор..Кај вас у Топанско/Чаир како е?
За првите две прашања ти одговорија,ај јас за третото бидејќи моментално користам адсл.1)Дали е точно дека пакетот со 10 Мбпс е неограничен?
2)Дали оваа услуга ја има само во Скопје или пак за цела Македонија?
3) Ако има некој што има користено АДСЛ и Близоо нека објасни кој е подобар?
Благодарам.