Може некој скриншот со торент од замунда? Чисто да споредам со мојов![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој скриншот со торент од замунда? Чисто да споредам со мојов![]()
Ваљда е на Docsis...Пошо ако е до тоа кај мене би требало да иде со 800кб/с (на пакетот 8/200 сум)Зависи од пакетот тоа.
Многу сум задоволна со аплоад брзината бидејќи често аплоадирам ствари сегде, неретко е и над 1 што е за пофалба.
Денес нешто имаше проблеми, слаб беше сигналот, се јавив во техничка, кажав што е проблемот, ми рече девојката веднаш ќе видиме... мислев дека цел ден ќе ми биде нетот падни стани ама за 5 минути го средија.
За пингот илузорно е да се збори, другари ми доаѓаат со лаптопи кај мене дома за да поиграат игри на нет![]()
Ваљда е на Docsis...Пошо ако е до тоа кај мене би требало да иде со 800кб/с (на пакетот 8/200 сум)
BTW ова е мерено сеа![]()
дали и кога планираат да се прошират и низ останатите градови во Македонија?знае ли некој дали планираат да се прошират и низ останатите градови во Македонија?
Не не јасно ми е тоа, туку викам како така кај мене ако би требало да е ете со макс. 960kb/s, иде со 3мега у секунда...960kb е максимална брзина на 8mbps нет.
1.1мб на 10mbps
итн итн
Не не јасно ми е тоа, туку викам како така кај мене ако би требало да е ете со макс. 960kb/s, иде со 3мега у секунда...
Не не јасно ми е тоа, туку викам како така кај мене ако би требало да е ете со макс. 960kb/s, иде со 3мега у секунда...