A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо нема измени на постот погоре, морав да го постирам овој резултат :D Мерено сега, преку Wireless (на лаптоп)
1422644934.png

Чисто информативно, еве што се успеав да download-ирам за 2 дена. Со „Т-Ограбивме“ интернетот за ова ќе ми требаше месеци :)
367668638p.png

ништо немаш глеано од овие?
под хитно
Fight Club, Oldboy, Pulp Fiction, Schindler's list, Usual suspects

а и другиве се скоро сите добри филмови

CHESTITO CABLETEL!!!!!
Кејблтел- Најдобар Интернет Сервис Провајдер во Македонија

Почитувани корисници,
Според www.netindex.com, Кејблтел е најдобриот Internet Service Provider (доставувач на Интернет услуги) во Македонија. Податоците објавени на овој сајт се собираат од мерењата кои се прават на сајтот www.speedtest.net.

Резултатите од истражувањето можете да ги погледнете на следниот линк: http://netindex.com/download/2,52/Macedonia .

Со почит,
Тимот на Кејблтел ДООЕЛ Скопје

Izvor:
http://www.cabletel.com.mk/news.php?id=168

BTW, nettera e vo Bugarija, glupi se ovie od Ookla :)
2011081312930614.png

Е да, ако има брзина поголема цели 0.4mbps од телеком, тоа значи дека кејблтел е НАЈДОБРИОТ интернет сервис провајдер во Македонија :)))

Е да, ако има брзина поголема цели 0.4mbps од телеком, тоа значи дека кејблтел е НАЈДОБРИОТ интернет сервис провајдер во Македонија :)))
Битно не е Т-Лопов...

Инаку Телекабел незнам каде е...

Ме интересира дали ако веќе имам договор за одреден пакет (мислам на година дена беше) ќе ми праат проблем ако го прекинам тој за да земам нов пакет? Моментално имам 8/80 со аналогна и мини дигитална, сакам да го стаам НЕТ20. Прекинувал некој до сеа договор за друг пакет?

Ме интересира дали ако веќе имам договор за одреден пакет (мислам на година дена беше) ќе ми праат проблем ако го прекинам тој за да земам нов пакет? Моментално имам 8/80 со аналогна и мини дигитална, сакам да го стаам НЕТ20. Прекинувал некој до сеа договор за друг пакет?
Нема прекинување, оди кај нив и кажи сакам да се префрлам. Ќе потпишеш и ќе те префрлат.

Не знам точно за што е договорот затоа прашувам. Дали е договор за користење на услуги на CableTel или за одреден пакет на CableTel.

Фала. :)

Од 1 август сум на 10 мегабита пакетот, како и до сега задоволен за тоа што го плаќам.

Од 1 август сум на 10 мегабита пакетот, како и до сега задоволен за тоа што го плаќам.

Може некој скриншот со торент од замунда? Чисто да споредам со мојов :)
dlspeed.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom