A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ми успеа, повтроно трикот со рутерот, пред тоа 1мб ми мереше на Спидтест, сега солидни 4.8 :)

Спеедтест сајтот знае многу пати да излаже некад на подобро некад на полошо.Јас брзината ја гледам со пример даунлоадирање со премиум рапидшер или даунлоад од некој стабилни брзи сервери.Пример сега на спеедтест ми вади 1.8мб брзина а даунлоад со премиум рапидшер 1050кбпс :)

Али дефинитивно денес имаат поголеми проблеми бидејќи многу е нестабилна брзината и се менува од минута на минута :nerv:

Нене осеќам не е само Спидест, не сум до толку нуб :)

Кај мене целосно се стабилизира нетот. Сепак, живеам во Ново Лисиче кај што им е централата. Ако кај мене не е стабилен на други места па ич нема да е... :toe:

Во текот на неделава ќе ги сменат ИП адресите од статични во динамични.

Опа одлично, мада во последно време не користам ич Рапидшер :)

Во текот на неделава ќе ги сменат ИП адресите од статични во динамични.

Од каде оваа информација?
Инаку ми се допаѓа веста за ова. Нема да чекам за делови од пачови за ПЕС по 5 саати(само за тоа би ми било корисно).
Како и да е, добра работа.

Неќам да зеам ова со 200 гига, за да ми биде помалце криво, пошо сеа имам 80 и криво ми е ко ќе ми останат гиги :р

Од каде оваа информација?
Инаку ми се допаѓа веста за ова. Нема да чекам за делови од пачови за ПЕС по 5 саати(само за тоа би ми било корисно).
Како и да е, добра работа.

Од сигурни извори не се секирај, ќе се почне од неделава па кога ќе стигнеме на ред.... :)

Од сигурни извори не се секирај, ќе се почне од неделава па кога ќе стигнеме на ред.... :)

Ке влијае оваа промена додека мењаваат (слаб интернет слаб даунлоад итн итн ) или нема ни да осетиме :) ?

Ке влијае оваа промена додека мењаваат (слаб интернет слаб даунлоад итн итн ) или нема ни да осетиме :) ?

Нема да се осети во брзината тоа сигурно :D:D:D:D:D

Јас ставив минатата недела од новата понуда и некако не ми е баШ по кеиф 4 со 0,2 не е тоа што го платив. Се надевам на подобрување ако не кој ке досаѓа у пм:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom