A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си го ресетираш модемот (одштекај од струја, врати пак после 30 секунди) ќе ти се среди брзината одма. Ако не, во текот на денот ќе се среди, на 12 саати или како им е таму...

Фала друже, не ми текна на тој момент, нуб :pos:

Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??
И jас сум во Топанско ама во моjов дел мислам дека интернет уште нема, jас сум помеѓу Васил Главинов и Раjко Жинзифов. Се додека не ми пуштат асална инсталациjа во зградата (подземна) како во околните згради не планирам да земам нивен интернет.

Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??

Јас сум кај зградите карши школото Васил Главинов.Еве два месеца користам triple play и сум презадоволен.Интернетот шиба како download така и upload.Телефонот е супер како и кабловската истотака.Се на се презадоволен :)

Нешто само да прашам..пред скоро дигитална тв стаив тој пакетот за 200че...можно ли е некако да се напраи на една програма коа ќе стаам превод да се зачува? а не цело време ко ќе мењаам нов превод да праам цело време..

Сакам да сменам од овој сега што го имам (не е битно кој ) во Cable Tel, како е да се биде корисник на нивниот нет?Добар нет имаат?

Сакам да сменам од овој сега што го имам (не е битно кој ) во Cable Tel, како е да се биде корисник на нивниот нет?Добар нет имаат?

Во Штип (ЛАН мрежа) е доста стабилен. Брзината е симетрична и скоро секогаш ја имам декларираната. Повремено (еднаш во два-три месеци) можно е да има краток прекин, но не е „болка за умирање“.

Во Штип (ЛАН мрежа) е доста стабилен. Брзината е симетрична и скоро секогаш ја имам декларираната. Повремено (еднаш во два-три месеци) можно е да има краток прекин, но не е „болка за умирање“.

А download брзина?

Од која населба си?

Т.е. град и населба. :)

А download брзина?
Јас имам пакет 8/80 (по ново ќе биде 8/200), односно 8 мегабита до 80 гигабајти, а после тоа 1 мегабит. Брзината скоро секогаш ми е околу 8 мегабита (еден период одеше и 10 мегабита).

Веќе имам трипл :) Но, новиот пакет кој го нудат (види го линкот од погоре) повеќе ми одговара.

Важи ова за постоечките корисници да може да се префрлат на овој пакет или ова е само за нови??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom