Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Ја немав пола саат, сега дојде, не дека се потресов, не е прв пат да снемува на моменти :-P
И јас ..Ја немав пола саат, сега дојде, не дека се потресов, не е прв пат да снемува на моменти :-P
Море у последно време како ме зареди. Секоја недела по еднаш мора да падне нетов и зависи од ситуација од пола саат до неколку саата нема нет:nesvest:И јас ..
али Ок си е .. го решија ... брзо ..
сепак шо вика Армин одмна не се десило ..
и да Океан ..
мене само Кајгана ... па после падна ...
ни Гугл, ни Јутуб ни ФБ ни ништо друго ..
Мене ме кинеше така минатиот месец .. ЖИВЦИ искинавМоре у последно време како ме зареди. Секоја недела по еднаш мора да падне нетов и зависи од ситуација од пола саат до неколку саата нема нет:nesvest:
На CableTel само Кајгана да отвара...? хмм...Кај мене само кајгана отвора, ништо друго, ни македонски ни странски сајт. Јао
Kаков баг имало со трансферот?рестартирај модемот и рестартирај во нетворкс конекшнс и средено
инаку го поправија багот со трансверот тд после толку размислување решив да мењам провајдер![]()
Гледам не пишал никој, па еве да те информирам јас.Да не знае некој дали за втор ресивер се доплаќа или така ти го даваат? Имав до сега аналогна, сеа сакам да ставам дигитална.
А да, и од Моторола модемов, може некако Wi-Fi да извадам? :icon_bigg