A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Од што ви се скриншотовите?

Мизерно беше вчера :/

Може да си во право, не изгледа така страната со нерегистриран корисник.

Кога си логиран има делче My Results и тамо ти ги дава сите статистики од претходните мерења, графи итн..

Dobro tolku se zakoceni tamu sto ne mozat da ti go resat problemot ...... /? ...c.c.c. pa stramota ,ne mi e voopsto jasno sto se slucuva, .... eve ti edna moja slika od Kombo M, osvem globalnite problemi nema nisto drugo, ne znam sto da ti pisam -tuzi gi, do aek
Ќе бидат тужени ако не се среди до крајот на неделава, АЕК ќе биде известен, а пола сметка пак ќе барам да добијам!
Иначе ти љубоморам ептен :D

Од што ви се скриншотовите?
Мој профил на speedtest.net

Бидејќи во континуитет се соочувам со проблем со интернетот, решив да бидам директен со близу.
Имено, сакав во дирекција да се „објаснам“ малку, но господата не работеле со странки, туку само преку салон, телефон или меил можело да се комуницира.
Ама секако, од мене не се спасуваат, ќе се дружиме на рочиштето од АЕК во наредните 4 месеци. :)

Во прилог нови рекорди за брзини и Ping во регионот:
5268778716.png
5266358550.png
5266368051.png
5268706785.png
5263443940.png
5268700310.png

Откако ме приклучија на тој некојси ДоцСис од пред 1-2 месеци, брзината е хаос, гоогле не отвора. Пред тоа бев ептен задоволен па затоа и заради цената, со години бев редовен претплатник. Сега откако видов и какви одговори добивам од техничка поддршка (наводно, сегде се инсталирал тој доцсис па затоа сум имал јас проблем), се се мислам да го сменам операторот.

Откако ме приклучија на тој некојси ДоцСис од пред 1-2 месеци, брзината е хаос, гоогле не отвора. Пред тоа бев ептен задоволен па затоа и заради цената, со години бев редовен претплатник. Сега откако видов и какви одговори добивам од техничка поддршка (наводно, сегде се инсталирал тој доцсис па затоа сум имал јас проблем), се се мислам да го сменам операторот.
Истото, но јас не можев веќе да се замарам, подобро да немам нет, барем ќе си знам, а не вака да имам, ама исто како да го немам.
Поднеси си приговор за намалување на сметката, а од кога ќе ти одговорат, поднеси и до АЕК.
Друго решение во моментов не гледам. Да, „добар ѓавол беше, со три тапии“ (цитат од МНП), но што им требаше волку да се расипат, не знам. :)

Ви кажав јас.... додека не бидне тоа фамозно спојување ќе биде општ хаос :)

Ви кажав јас.... додека не бидне тоа фамозно спојување ќе биде општ хаос :)
А бе, убаво тоа што ни го кажа, ама јас мислам дека ако мене ми се спојат жичките, АЕК малку ќе им биде, бидејќи ме „ребраат“ подолг период веќе, а јас фин и културен, само по телефони киснам.
Чудно, од кога бев до кај нив, но ме вратија со изговор дека не работат лично со странки, туку по телефон, во салон или на меил; а потоа и во салон да ги известам за постапката дека им ја префрлив и во АЕК, ми ѕвонеа на телефон и бараа да имам разбирање за проблемот. Кое црно разбирање, мислам дека од 24ти минатиот месец, доста им е од моја страна.

А за жал, не е проблем во моментов само со брзините и ping-от, имам и други проблеми со нивните услуги, но ајде, нека се среди прво ова, за тоа потоа. :)

ХАХААА, сега ќе трпите за сите овие години кога ни се ситевте на нас што не бевме во ЛАН зони :gjavol:

5270476795.png
:drk:
Ццц, а така значи, а? :eek::oops::cautious::unsure:(n):shook::neetaka:
Ќе видиш ти убаво на моите, ќе видиш, па уште и провоцираш со ова бризниве :shok2::place: Ама ај да те видам, стигни ме со ping од 798ms ако можеш! :D Е неможеш, нормално, не те сака тебе blizoo/vip за да ти пушти толку, само на одбрани луѓе (како мене) ми пушта толкав голем пинг. :pos::icon_mrgr: Фала им, не знам како да им се оддолжам за оваа добрина што ми ја направија :)

Бидејќи во континуитет се соочувам со проблем со интернетот, решив да бидам директен со близу.
Имено, сакав во дирекција да се „објаснам“ малку, но господата не работеле со странки, туку само преку салон, телефон или меил можело да се комуницира.
Ама секако, од мене не се спасуваат, ќе се дружиме на рочиштето од АЕК во наредните 4 месеци. :)

5268778716.png
5266358550.png
5266368051.png
5268706785.png
5263443940.png
5268700310.png
Ova ednostavno ne e za veruvajne da ne mozat da go resat problemot, .... pa ke smenam site kabli spliteri, tap, magistralno modem...itn... da go resam ova .... c.c.c.c. ne mise veruva.....[DOUBLEPOST=1461343049][/DOUBLEPOST]

5268778716.png
5266358550.png
5266368051.png
5268706785.png
5263443940.png
5268700310.png
Ova ednostavno ne e za veruvajne da ne mozat da go resat problemot, .... pa ke smenam site kabli spliteri, tap, magistralno modem...itn... da go resam ova .... c.c.c.c. ne mise veruva.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom