A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам на новата страна на ВИП, сега најаките пакети(независно Combo 4,Combo 3(поранешен конект пакет)), најакиот интернет пакет е 100 мегабити, а не 150.
Кај Комбо најакиот пакет од 3 на 2 телефонски претплати е намалено, и максималниот број на тв приклучоци од 3 е намален на 2.
Али изгледа дека кај мобилната по тоа што на сајтот им пишува, сега сите што имале бесплатни кон вип/оне сега им важат за целата мрежа. Јас сум на One, имам 100 минути бесплатни кон One, кон други не. Дали сега имам 100 минути вкупно кон One/Vip или?
Edit: Бум тв сега нема страна или ја не можам да ја најдам?

Последно уредено:
Гледам на новата страна на ВИП, сега најаките пакети(независно Combo 4,Combo 3(поранешен конект пакет)), најакиот интернет пакет е 100 мегабити, а не 150.
Кај Комбо најакиот пакет од 3 на 2 телефонски претплати е намалено, и максималниот број на тв приклучоци од 3 е намален на 2.
Али изгледа дека кај мобилната по тоа што на сајтот им пишува, сега сите што имале бесплатни кон вип/оне сега им важат за целата мрежа. Јас сум на One, имам 100 минути бесплатни кон One, кон други не. Дали сега имам 100 минути вкупно кон One/Vip или?
Edit: Бум тв сега нема страна или ја не можам да ја најдам?

И јас тоа се чудев ама изгледа во делот за тв кај вип има tv lite, по цените ми светна дека тоа е веројатно поранешно бум тв, штом вика безжична тв.
Упм стана комуникацииве. Да не знае што да одбере човек. Остана телеком со изгор цени и сите останати си се споија и сега на новата вип страна е хаос од тарифи, пакети, цени, оди снајди се.

Последно уредено:
И јас тоа се чудев ама изгледа во делот за тв кај вип има tv lite, по цените ми светна дека тоа е веројатно поранешно бум тв, штом вика безжична тв.
Упм стана комуникацииве. Да не знае што да одбере човек. Остана телеком со изгор цени и сите останати си се споија и сега на новата вип страна е хаос од тарифи, пакети, цени, оди снајди се.
Да да во право си. Ама и не се прескапи Vip во споредба соседите. Реално кај има 100 мегабити интернет пакет за 900 денари(освен кај нас и соседна бугарија). ADSL нуди одвај 8 мегабити за оваа цена хахахахаха

Последно уредено:
Да да во право си. Ама и не се прескапи Vip во споредба соседите. Реално кај има 100 мегабити интернет пакет за 900 денари(освен кај нас и соседна бугарија). ADSL нуди одвај 8 мегабити за оваа цена хахахахаха
А во реалноста се 100 мегабити?

Не знам не сум на близу некое време, имав подобра понуда од локален оператор. Ама сега кога би бирал би земал само интернет од нив. Кај мене е нова опремата на улицата, и каблите се скроз менувани, никој од комшиите не се жали, така да немам проблеми. Телевизија не би земал од причина што локалните во куманово се ептен ефтини околу 300 денари, а нудат доста повеќе канали. Нормално сликата не е премногу добра, ама вршат работа и најважно НЕ МИ НАПЛАЌААТ за повеќе приклучоци. Фиксна не ми треба, се оди преку интернет.

5317455923.png

А мене моментално со 15 мегабити ми се чини како брз интернет :LOL:

Не заебаај... викаш брз а????

погледни го мојов... ЛЕТА ! Господ здравје да им даде на овие од близу и едно невреме да им ја цркне цела опрема ШТО ПОСКОРО... 2 месец веќе како што ме малтретираат.. маму им ебам нивна ненормална !!!!!!

Не заебаај... викаш брз а????

погледни го мојов... ЛЕТА ! Господ здравје да им даде на овие од близу и едно невреме да им ја цркне цела опрема ШТО ПОСКОРО... 2 месец веќе како што ме малтретираат.. маму им ебам нивна ненормална !!!!!!
Викај техничка служба веднаш да ти дојде дома, бидејќи ќе се зезаш месец-два вака.

Викај техничка служба веднаш да ти дојде дома, бидејќи ќе се зезаш месец-два вака.
се убив од вртење на тој нивнит број 6 135 200 и никој не ми крева човече 5 пати звонам до крај... СЕ да им ебам !

се убив од вртење на тој нивнит број 6 135 200 и никој не ми крева човече 5 пати звонам до крај... СЕ да им ебам !
Џабе, тој може и веќе и да не постои, бидејќи тој мислам дека им беше од дирекцијата во Аеродром, кај Раде Кончар.
Сега врти на 077 1234 или можеби пробај на 089 011 011 ако сеуште им е во функција, ама чисто се сомневам. И да, нека ти пратат веднаш екипа, бидејќи ќе заглавиш како мене што имав проблем месец и пол скоро, со уште помали брзини и ептен легендарни големини на ping. :)

...

Сега врти на 077 1234 или можеби пробај на 089 011 011 ако сеуште им е во функција, ама чисто се сомневам.

...

Слободно отстрани ги твоите сомнежи, бидејќи телефонскиот број 089 011 011 и понатаму е функционален, само што сега те пренасочува во Вип Контакт Центарот, а не во Контакт Центарот на Близо.

Брат од кај го ископа бројов жити се? Што ги пцуеш за џабе кога они може не ни знаат дека ти имаш проблем.

Слободно отстрани ги твоите сомнежи, бидејќи телефонскиот број 089 011 011 и понатаму е функционален, само што сега те пренасочува во Вип Контакт Центарот, а не во Контакт Центарот на Близо.
Фала на инфото :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom