Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шифрата за телекомуникациски услуги е 288Им се јавив, ми пбјаснија се ОСВЕН шифрата (таа со три бројки) зашто во моментот немаа никој од смедководство да ми потврди. Ќе ги побарам пак во понеделник, плус и девојката што ми објаснуваше има многу убав глас, што значи win-win ситуација![]()
Шифрата за телекомуникациски услуги е 288ти пак јави се кај девојката .
-----------------добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.
Абе кај мене само ме е*е facebook, или кај сите. Поставувам овде прашањето бидејќи последниот пат беше генерален проблем за корисниците на blizoo
И во ЃП е исто не само кај тебе. Во неделата се влечеше падни станиПоследниве 2 дена нетот катастрофа кај сите (Лисиче / Аеродром) или само кај мене?
Инаку
Даунлоудот ти е фотошопиран. Се гледа од авион.Добро зошто мене у Велес никогаш не ми паѓа интернетот и имам екстра брзина!? Ако не ви се свиѓа стај те си пакет 50Mbps и ќе имате нет убав
![]()
На осми е сликано и не е фотошоп..Даунлоудот ти е фотошопиран. Се гледа од авион.
Барем да си го сејвнел у пнг пак, и транспаренцијата ти ја снемало.
Башка, на осми го сликна ова а на 13ти го постираше? Шо чекаше 5 дена?
Смешки.
Дечко не моеш да ми каеш дека не е фотошоп пошо работам фотошоп више 5 години.На осми е сликано и не е фотошоп..Ми се случува тоа али само на еден час, час и пол во денот кога нема премногу оптеретеност..... + имам 50mbps пакет
![]()
Дечко не моеш да ми каеш дека не е фотошоп пошо работам фотошоп више 5 години.
![]()