A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Им се јавив, ми пбјаснија се ОСВЕН шифрата (таа со три бројки) зашто во моментот немаа никој од смедководство да ми потврди. Ќе ги побарам пак во понеделник, плус и девојката што ми објаснуваше има многу убав глас, што значи win-win ситуација :)
Шифрата за телекомуникациски услуги е 288 ;) ти пак јави се кај девојката .

И кај вас ли е тиње денес?

Шифрата за телекомуникациски услуги е 288 ;) ти пак јави се кај девојката .

288 - Уплата на средства на физички лица на сметка на правни лица за фиксни режиски трошоци

добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.
-----------------
ова за да биде појасно,на некои сега вклучени.
Жена ми била во дирекцијата на БЛИЗОО,„да бара чаре за случајов,што да се прави“- таму и одговориле мора да си плаќате имате договор. А јас само што се вратив од пунктот во Ново Лисиче.Им покажувам пристигната сметка за нивниот пакет за УСЛУГИ -ТВ,телефон и интернет=1200 д.
Таа плава мадам мисли сакам да платам,потоа и подавам сметка за потрошена електрична енергија во станот = 41д.
ете факт дека не сум користел електрична енергија.
Значи не сум примил од нив никакви УСЛУГИ, бидеиќи е и исклучено од 10 месец 2012 г. И и кажувам нејќам да платам
Одговор и од неа.- Е мора имате договор,сте го прочитале.
-------------
Во среда сум 2смена и одам во АЕК.

Абе кај мене само ме е*е facebook, или кај сите. Поставувам овде прашањето бидејќи последниот пат беше генерален проблем за корисниците на blizoo

Абе кај мене само ме е*е facebook, или кај сите. Поставувам овде прашањето бидејќи последниот пат беше генерален проблем за корисниците на blizoo

И кај мене исто :/

Последниве 2 дена нетот катастрофа кај сите (Лисиче / Аеродром) или само кај мене?

Инаку

Последниве 2 дена нетот катастрофа кај сите (Лисиче / Аеродром) или само кај мене?

Инаку
И во ЃП е исто не само кај тебе. Во неделата се влечеше падни стани

Добро зошто мене у Велес никогаш не ми паѓа интернетот и имам екстра брзина!? Ако не ви се свиѓа стај те си пакет 50Mbps и ќе имате нет убав :)
734721566637976682159857.jpg

Добро зошто мене у Велес никогаш не ми паѓа интернетот и имам екстра брзина!? Ако не ви се свиѓа стај те си пакет 50Mbps и ќе имате нет убав :)
734721566637976682159857.jpg
Даунлоудот ти е фотошопиран. Се гледа од авион.
Барем да си го сејвнел у пнг пак, и транспаренцијата ти ја снемало.
Башка, на осми го сликна ова а на 13ти го постираше? Шо чекаше 5 дена?
Смешки.

Даунлоудот ти е фотошопиран. Се гледа од авион.
Барем да си го сејвнел у пнг пак, и транспаренцијата ти ја снемало.
Башка, на осми го сликна ова а на 13ти го постираше? Шо чекаше 5 дена?
Смешки.
На осми е сликано и не е фотошоп.. :) Ми се случува тоа али само на еден час, час и пол во денот кога нема премногу оптеретеност..... + имам 50mbps пакет :D

На осми е сликано и не е фотошоп.. :) Ми се случува тоа али само на еден час, час и пол во денот кога нема премногу оптеретеност..... + имам 50mbps пакет :D
Дечко не моеш да ми каеш дека не е фотошоп пошо работам фотошоп више 5 години.
images

Дечко не моеш да ми каеш дека не е фотошоп пошо работам фотошоп више 5 години.
images

Да допомогнам, 13 е копирано од Upload, а 9 од Ping, споени во 139.
Paint искуство 20 години :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom