A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Татко ми ми вика имало некој пакет со телевизија, интернет и телефон за 700 денари месечно. Има? Бидејќи на страницата неможам ништо да најдам...
Мислам дека тоа што е интернет 700 денари,дека таму е вклучена и Аналогна телевизија,али не сум сигурен..најубаво да си прашаш во Близу и да ти објаснат тие најдобро :)

Кајганџии со нет од близу, дајте ве молам ургирајте да можат и старите корисници да мигрираат кон поскапите пакети, со нели обнова на договор и да може да важи понудата бесплатно до 1 октомври и за нив, пошо ја им пишав на фб страницата, али еден ко ни еден...

Мене онаа ми кажа дека во секој момент може да се мигрира кон поскапите пакети без пенали, али промоцијата важи само за нови корисници...

на мајка ми и се јавиле да и кажат дека сметката за овој месец ќе била 100тина денари поскапа, поради некои нови канали не знам што... мајка ми вика ништо не сме побарале а она вика по автоматизам одело :O

и топ сте кис4е се глеаме таму.

шо глумат сеа лудило, каков е тој автоматизам нека не се занасаат.

на мајка ми и се јавиле да и кажат дека сметката за овој месец ќе била 100тина денари поскапа, поради некои нови канали не знам што... мајка ми вика ништо не сме побарале а она вика по автоматизам одело :O

и топ сте кис4е се глеаме таму.

шо глумат сеа лудило, каков е тој автоматизам нека не се занасаат.

Заради тој Супер Пакет што они автоматски го вметнуваат...Треба да се јават и да прашаат дали го сакате тој пакет, а не ем нови канали ем да ги плаќате ПРОТИВ СВОЈА ВОЛЈА...Претеризам и бугарска работа.

BIG FAIL. Кога веќе кажаа дека ќе се наплаќа за Спорт Клуб, требаше да остават на самите корисници дали ќе сакаат да го имаат и плаќаат за него. Каков автоматизам, какви глупости! Поради овој нивен гест ќе одам и ќе го исклучам тој Супер пакет... А таман планирав да си го земам...

Какви рутери даваат на подарок овие од близу?

Ама ова е само за Старт така? На другите им е без промени.
да да..Другите се исти.

Али мислам дека треба да ги намалат цените...Макс Оптик со 50мбпс и 600 гб е 1800 (нели со телевизија и телефон), а овие за 1700 нудат 20мбпс неограничен и телефон со 400 бесплатни минути...

Ама ова е само за Старт така? На другите им е без промени.
да да..Другите се исти.

Али мислам дека треба да ги намалат цените...

Не, не е само за старт пакетот, и корисниците на смарт имаат покачување на цената за 100 денари и плус ни земаа три канали кои ги имавме во ДТВ Плус и ги ставија во супер пакетот :cenzura:
edin4o знам дека најавуваа дека уште во Јануари дека летово ке гои зголемат максималните брзини, па веројатно ке има и промени во цената во смисла на некое намалување или можеби само се лажам себе си :cautious:

А бе има некој проблеми со близу денеска....Особено сајтот на јутуб заебава и не сака да мери спидтест.Зборам за околината на Топанско-Чаир??

А бе има некој проблеми со близу денеска....Особено сајтот на јутуб заебава и не сака да мери спидтест.Зборам за околината на Топанско-Чаир??

Ја сум од Карпош 4, и последниве саат-саат ипол нетов е спор. Катастрофа.
Со торентиве е нормален. Ама кога се работи за страни, пишав погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom