A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
1971462546.png

Одамна не стаив спидтест :D Ова ми е состојбата....Вака е константно, ма да денес нешто дојде до 15мбпс, ама еве сеа пак се намали на 10...Сепак, во договорот ми е 8 mbps, не се жалам :D

Абе овие Близу почнаа многу да зезаат во последно време што се однесува до стабилноста. Зар и мене ова почна да ми се случува!! :mad:

Последниве неколку дена имаат некои проблеми со констатноста на брзината на интернет, и генералната стабилност. Би требало да се среди скоро.

Мене не ми е проблем брзината, ама коа играм онлајн се деси неколку пати да ми падне конекцијата во клучни моменти, а тоа е неприфатливо и ептен ме вади од кожа.

Има некој проблеми со нетот на Близу вечерва или до кај мене е?
--- надополнето: 30 мај 2012 во 23:06 ---

Супер стабилен си е нетот тука кај мене. Си немам гајле =D

срање е.

Еве и кај мене гледам вчера и денес особено ова време навечер има проблеми еден минут нормално си работи брзина download се тоа а друга минута не сака да отвори ништо и се така.Нема фајде да им се јавувам сега и така ова време не работат.

Кај мене е супер деновиве (од Ново Лисиче сум).

Vo posledno vreme sve mislam deka namerno go praat ova , deka nemaat kapacitet za neogranicen internet i zatoa kosta samo 500 den. mesecno i taka praat redovno .. Mozebi i gresam (zatoa sto neam sto da pomislam veke , sve probav so niv ) .
Dnevno imam najmalku 12 - prekini !

Vo posledno vreme sve mislam deka namerno go praat ova , deka nemaat kapacitet za neogranicen internet i zatoa kosta samo 500 den. mesecno i taka praat redovno .. Mozebi i gresam (zatoa sto neam sto da pomislam veke , sve probav so niv ) .
Dnevno imam najmalku 12 - prekini !
немој бе вака, ќе прочитаат и ќе поскапат веднаш.

Татко ми ми вика имало некој пакет со телевизија, интернет и телефон за 700 денари месечно. Има? Бидејќи на страницата неможам ништо да најдам...

Бесплатни пакети до 1-ви Октомври за тие што ќе потпишат договор до 30-ти Јуни, а почнале и рутери да даваат. Најс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom