A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ако, затоа реков секој си има свој вкус, можеби него му се допаѓаат каналите, ама мене тие не би ме привлекле. Секој си има свој вкус. И не е смешно ништо, само малку се зачудив. :)

Затоа стави 5 смајлиња, пошо нишо не е смешно :)

Нема најбезболно ќе платиш пенали е колку зависи кога си го раскинал договорот не знам но безболно да помонеш тешко јас мислам дека испод 6000 ден нема да бидеш но сепак прашај

Договорот потпишан во времето на КејблТел, важи за Близу, или истата постапка е во прекинувањето?

Договорот потпишан во времето на КејблТел, важи за Близу, или истата постапка е во прекинувањето?

истата постапка е во прекинувањето...

Него, Близу ИТНО би требале да побараат помош од публиката, пошто Т-хоум ги намалија цените, а гледам сеа се повеќе и повеќе ставаат Макс Оптик у влезов...

Нема шо да ти го поматат, знам дека еден ден и кај нас ќе биде близу-то со вакви понуди ко бугарскиот...Се чека Т-Хоум да се здобие сеа со повише јузери :)

Ма да Т-Хоум пак си се Т-Ебале пошто нет за 700 денари ти даваат со 15 гига...Да не зборам макс оптик одма ќе ги спичиш 30-те/ 60-те гига со таква брзина...Пак те дупчат, али луѓе купуваат...

Ja сум супер задоволен откако ставив Близу, ниеднаш не ми паднал нетот, брзина 11 мегабита цело време (во договорот е 10), си симињам колку сакам.. Миљарда пати боље од Т-Хоум.

Акнав пакетов од 50-че. Имав претходно 10/500. Договорот е склучен во саботата, што би значело од вечерва веќе да е стапен на сила. Брзина мерам, иста ми е како што ми беше. Any Idea? Да не го пуштаат утре денски пакетов во целосна функција?

п.с. РестартираХ го модемо'.

Акнав пакетов од 50-че. Имав претходно 10/500. Договорот е склучен во саботата, што би значело од вечерва веќе да е стапен на сила. Брзина мерам, иста ми е како што ми беше. Any Idea? Да не го пуштаат утре денски пакетов во целосна функција?

п.с. РестартираХ го модемо'.

Јави им се...Кај мене еден другар кога бараше промена на пакетот од 10 на 50 и одма кога се врати му ја појачаа брзината...

Јави им се...Кај мене еден другар кога бараше промена на пакетот од 10 на 50 и одма кога се врати му ја појачаа брзината...

Брзината е ОК сеа, ја пуштиле ваљда денски. Сега мерев и излезе следно
1926109517.png

Абе деца уште не сфативте како работат операториве? Еден период едни намалуваат цена и прибираат корисници, другите стагнираат како во зимски сон. Потоа вторите го прават тоа, па третите и така во круг се вртиме од оператор по оператор. Кај што ви е супер нетот седете си, не барајте гачки па во здрава нога што се вели трн да си ставите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom