A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
А шо че се случи со досегашните договори шо си ги имавме? Пак треба да потпишуваме нов, пошо првин имав од БоНет, па ги купија Кејблтел и нов договор правев сега пак нов?

web страната им е copy-paste од бугарската ама буквално :) на некои места има бугарски термини

А шо че се случи со досегашните договори шо си ги имавме? Пак треба да потпишуваме нов, пошо првин имав од БоНет, па ги купија Кејблтел и нов договор правев сега пак нов?
Не биди смотан само го сменија името никој не ги купи истата фирма е ...

Mene mi kaza prodavackata vo salonot deka ke ja pu6tat Diema sport ,taa e bugarska i ima anglisko

Сигурно ова ти кажала? Ако е точно сево ова, жива душа ќе нема на Телекабел.

Добро би било за промена да ги вметнат спортклуб каналите.

Добро бе го потековте со спортклуб.Ако ви е за телевизија идете на т-ебале и мрш у пм.Земете си само тв од нив, нет од кејблтел.проблем solved.кај имате за мали пари пребрз нет, уште се жалите.

Добро бе го потековте со спортклуб.Ако ви е за телевизија идете на т-ебале и мрш у пм.Земете си само тв од нив, нет од кејблтел.проблем solved.кај имате за мали пари пребрз нет, уште се жалите.

Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.

Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.

Можеш така...Другар ми има 2 макс - Телефонија и МаксТВ...А интернет има земано од кејблтел (10 мегабита/unlimited)..Најевтина и најдобра комбинација...

Значи чим можат.Сеа док апгрејдуваат, док све ребрендираат, док не го воведат тој 150мб интернет, нема да има спортклуб.Не им е нив приоритет еден канал.Си знаат дека луѓето зимаат од нив само за нет и затоа на нетот се концентрираат.Најефтин и најбрз е.

Можеш така...Другар ми има 2 макс - Телефонија и МаксТВ...А интернет има земано од кејблтел (10 мегабита/unlimited)..Најевтина и најдобра комбинација...

Ovaa varijanta e vozmozna samo vo Lan reonite kako Topansko pole,Skopje sever i Cair dodeka sekade vo ostanatiot del osven internetot obavezitelno ke ja plakas i televizijata na Blizoo bez razlika dali sakas da ja gledas ili ne.Inaku daleku od toa deka ovaa varijanta e najdobra i najevtina zatoa sto samo 2 Max paketot cini 1200 denari mesecno so 100 minuti razgovor samo vo mrezata na Telekom plus trosocite vo Blizoo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom