A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ако си го ресетираш модемот (одштекај од струја, врати пак после 30 секунди) ќе ти се среди брзината одма. Ако не, во текот на денот ќе се среди, на 12 саати или како им е таму...
Фала друже, не ми текна на тој момент, нуб :pos:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??
И jас сум во Топанско ама во моjов дел мислам дека интернет уште нема, jас сум помеѓу Васил Главинов и Раjко Жинзифов. Се додека не ми пуштат асална инсталациjа во зградата (подземна) како во околните згради не планирам да земам нивен интернет.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??
Јас сум кај зградите карши школото Васил Главинов.Еве два месеца користам triple play и сум презадоволен.Интернетот шиба како download така и upload.Телефонот е супер како и кабловската истотака.Се на се презадоволен :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Нешто само да прашам..пред скоро дигитална тв стаив тој пакетот за 200че...можно ли е некако да се напраи на една програма коа ќе стаам превод да се зачува? а не цело време ко ќе мењаам нов превод да праам цело време..

С

сашенко

Гостин
Сакам да сменам од овој сега што го имам (не е битно кој ) во Cable Tel, како е да се биде корисник на нивниот нет?Добар нет имаат?

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Сакам да сменам од овој сега што го имам (не е битно кој ) во Cable Tel, како е да се биде корисник на нивниот нет?Добар нет имаат?
Во Штип (ЛАН мрежа) е доста стабилен. Брзината е симетрична и скоро секогаш ја имам декларираната. Повремено (еднаш во два-три месеци) можно е да има краток прекин, но не е „болка за умирање“.

С

сашенко

Гостин
Во Штип (ЛАН мрежа) е доста стабилен. Брзината е симетрична и скоро секогаш ја имам декларираната. Повремено (еднаш во два-три месеци) можно е да има краток прекин, но не е „болка за умирање“.
А download брзина?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од која населба си?

Т.е. град и населба. :)

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
А download брзина?
Јас имам пакет 8/80 (по ново ќе биде 8/200), односно 8 мегабита до 80 гигабајти, а после тоа 1 мегабит. Брзината скоро секогаш ми е околу 8 мегабита (еден период одеше и 10 мегабита).

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Веќе имам трипл :) Но, новиот пакет кој го нудат (види го линкот од погоре) повеќе ми одговара.
Важи ова за постоечките корисници да може да се префрлат на овој пакет или ова е само за нови??

Kajgana Shop

На врв Bottom