Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што го поставив ова прашање во првата тема на форумов.Медени срциња се. Не ми работат странските линкови моментално. <3
Вие шо имате дигитална телевизија, ги имате канали што ги има и на аналогната и + оние од дигиталната така? Пошто за тој дигитал мини пакетот не ми се верува да нема Vh1, MTV Adria и остали...
А да, и за овој 8/80 пакетот, нов модем даваат или стариот? Моторола иам...
За еден саат одам да склучам договор со кејблтел, ич не сум задоволен од услуга од оНе. Секој месец ми стига 20 гига плус и плаќам плус 2000 денари. Епа нема веќе!!!! Па уште одам таму и се чудат ама зашто господине.
Живеам во Скопје во центар, што да очекувам од интернетот на Кејблтел???? Спремете ме психички, интернет е многу битен сегмент во мојот живот поготово сега кога спремам магистерска. Да си спремам харикири уште од сега????)))
Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??
Дали на секој крај на месецот т.е. 1-ви после 00.00 се зголемува брзината/трансферот или истиот ден но во работно време? прв месец ми е на Кејбелтел, сакам да ставам некои торенти пред да легнувам, а како што гледам 00.05 е а сеуште сум на бедна брзина (поминав лимит)