A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Па тоа е бадијала, јас плаќам 950 за аналогна и интернет
Е да ова тебе ти одговара ако користиш двојна услуга.Само може да добиеш нема што да изгубиш.Али педери ке испаднат ако ова не важи и за постоечките корисници.Нека си остане истата цена што ја плаќаме во договорите али нека ни ги додадат и додатните услуги.Нема смисла некој да плаќа се на се за услугите што ги даваат сега 2000 денари а некој само 999.

Еве уште една нова промоција видов на фејсбук профилот нивни.

Uploaded with ImageShack.us

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мене само ме кочи тоа што имам договор на неорпеделено, и во било кој момент да ми испадне поубава прилика можам да ги шутнам. Многу ми се глеа две години, мада веќе три сум со нив.

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Само што зборев со оператор од Кејбтел маме им нивно.Оваа услуга важи само за нови корисници и за корисници на кој договорот им е на неограничено време што користат повеќе од 2 години.За сите други кој имаат двегодишни договори оваа услуга не важи.Педери бе невидени :nerv: :nerv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова кристално чисти канали ме заинтригира доста :pos:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Некој од општина Аеродром што денес има проблем со youtube? (поконкретно Ново Лисиче)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Рестартирајте рутер неколку пати, некогаш помага, мене вчера така ми се среди :)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
И јас во Топанско го имам истиот проблем не само со Youtube него и брзината на даунлоад е помала така да гарант имаат некој проблем.

Едно друго прашање може некој го имал овој проблем.Еве два три дена на секој саат или два саата како му текне на ова апаратчето за трипле плеј статус сијаличката се губи интернет си имам али телефонот се губи нема сигнал.Мора да го рестартирам апаратот за да се запали пак сијаличката и да имам телефон во наредниот саат или два максимум до 4 саата има отидено навечер.Бев во салон вчера рекоа екипа ке пратат до ден денес ги нема а и чисто сумњам дека и денес ке дојдат.Се јавувам во контакт центар и тие дрва невидени ништо не знаат се правдаат со тоа вика дечко само двајца се на терен не можат да постигнат :tapp: :tapp:

Едит: Се среди кај мене Youtube и се нормализира брзината....Сега уште да ми се појават пред врата екипа нивна или сепак премногу барам :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
И мене ми е нетов лудница деновиве.
Мислев ај ми го забавиле претходно дека мн симињав, али дојде први, втори еве четврти денес, нема подобрување.
Им се јавив вчера, ке дошле ама еве уше идат.
А баш им спремив сокче кафе, блакце да ги почастам и ништо. Ќе морам сама се да изедам/испијам...:(

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
И мене ми е нетов лудница деновиве.
Мислев ај ми го забавиле претходно дека мн симињав, али дојде први, втори еве четврти денес, нема подобрување.
Им се јавив вчера, ке дошле ама еве уше идат.
А баш им спремив сокче кафе, блакце да ги почастам и ништо. Ќе морам сама се да изедам/испијам...:(
Пробај да го рестартираш рутерот, не еднаш него неколку пати по ред, со паузи по една минута. Јас некогаш мислам дека до нив е а уствари рутерите се исто така проблем, затоа што неколку пати до сега на овој начин ми се убрзувал нетот и се враќал во нормала. Ако веќе си го направила тоа тогаш нивни глобален проблем е. До сеа ми се има случено солидни 5/6 пати да ми е нетот мизерен а во комшии на 20- на метри од мене човек на Кејбелтел да нема никакви проблеми со стабилност, се јавувам во Кејбелтел ми викаат овде све е ок гледаме и кај тебе треба да е во ред? значи некогаш и рутерите се проблем, зашто после постапката која што ја наведов брзината се враќа во нормала.

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Од ноќеска околу еден часот катастрофа:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шо се случува со нетов денеска бе:tapp::tapp:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Само што ми успеа, повтроно трикот со рутерот, пред тоа 1мб ми мереше на Спидтест, сега солидни 4.8 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom