Па тоа е бадијала, јас плаќам 950 за аналогна и интернетДоле на сликата пишува загарантирана цена до крај на договорот така да 999ден е се додека трае договорот.
Па тоа е бадијала, јас плаќам 950 за аналогна и интернетДоле на сликата пишува загарантирана цена до крај на договорот така да 999ден е се додека трае договорот.
Е да ова тебе ти одговара ако користиш двојна услуга.Само може да добиеш нема што да изгубиш.Али педери ке испаднат ако ова не важи и за постоечките корисници.Нека си остане истата цена што ја плаќаме во договорите али нека ни ги додадат и додатните услуги.Нема смисла некој да плаќа се на се за услугите што ги даваат сега 2000 денари а некој само 999.Па тоа е бадијала, јас плаќам 950 за аналогна и интернет
Од која населба си?
Т.е. град и населба.![]()
И ја од Ѓорче иам проблеми со Јутјуб денес.Некој од општина Аеродром што денес има проблем со youtube? (поконкретно Ново Лисиче)
Пробај да го рестартираш рутерот, не еднаш него неколку пати по ред, со паузи по една минута. Јас некогаш мислам дека до нив е а уствари рутерите се исто така проблем, затоа што неколку пати до сега на овој начин ми се убрзувал нетот и се враќал во нормала. Ако веќе си го направила тоа тогаш нивни глобален проблем е. До сеа ми се има случено солидни 5/6 пати да ми е нетот мизерен а во комшии на 20- на метри од мене човек на Кејбелтел да нема никакви проблеми со стабилност, се јавувам во Кејбелтел ми викаат овде све е ок гледаме и кај тебе треба да е во ред? значи некогаш и рутерите се проблем, зашто после постапката која што ја наведов брзината се враќа во нормала.И мене ми е нетов лудница деновиве.
Мислев ај ми го забавиле претходно дека мн симињав, али дојде први, втори еве четврти денес, нема подобрување.
Им се јавив вчера, ке дошле ама еве уше идат.
А баш им спремив сокче кафе, блакце да ги почастам и ништо. Ќе морам сама се да изедам/испијам...![]()