Ова не го сфаќам? Чуму ТВ да купуваме коа сите вака не ебат? Во европа како е да не знаете??Плус, дури и да имаш ТВ со дигитален тјунер, не може, мора нивен. Не ми се допадна тој потег воопшто.
Ти мериш килобајти и килобита, не е исто. Со 8 мегабита ти доаѓа околу 700 килобајти, океј си е.Јас имам пакет со 8mbps и ми симнува со максимални 710![]()
Така де се разбравме :smir:Ти мериш килобајти и килобита, не е исто. Со 8 мегабита ти доаѓа околу 700 килобајти, океј си е.![]()
А зш мене исто ми идат торентиве ~600...Баш сега симињав еден добар торент..или треба да го ресетирам модемот:pos2:а јас баш се чудев вчера торентот што рипна на 1000![]()
Со 8мбпс би требало 960 да крене. Не дека ова не му е добро,а ам сепак до максимум да стигне има уште многу.Ти мериш килобајти и килобита, не е исто. Со 8 мегабита ти доаѓа околу 700 килобајти, океј си е.![]()
...станаа пошто ТВ понудата, и аналогна и дигитална им е ТАПА па ќе не лажат со интернетов.p.s. Кејблтел станаа како АТИ - цена + перформанси :pos2::pos2: