A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Прееска се жалев дека не е добар пингот сеа го оправија пингот download нешто слабо али не е ни толку лошо.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Mногу им е ''добар'' интернетов, нема што. Падна снег и готово...Страниве едвај ги отвора, мегааплоад иде со 10-20 кб/с :tapp:

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Mногу им е ''добар'' интернетов, нема што. Падна снег и готово...Страниве едвај ги отвора, мегааплоад иде со 10-20 кб/с :tapp:
Незнам како го докажа ова али ваљда си во право незнам . јас сум од штип и 10 дена нетот беше тапа со ms инаку преска се јавив ми рекоа као дека нема никаков проблем и за 1 саат се се оправи . Инаку од мега аплоад имаш ограничувања од аплоадерот доколку немаш премиум па така да ако не 20кб до 50-70 максимум оди бар јас како што знам мозда се варам ..:raz:

I

InF3cTeD

Гостин
тапа се бе одвај страни ми отвара од кога почна да врне интензивно снег :tapp:

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Еве за она што зборев .. моментално најдобар нет за мене :) Ако има некој слично да споредеме :) ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мал бонус од нашиот ни "мил" интернет провајдер

Повелете
БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

А за оние кои ги имаат всушност најскапите пакети?

Дем, бар нека има покачување на брзина или нешто, кога веќе не можат гигабајти да понудат за LAN и PROFI корисниците...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

А за оние кои ги имаат всушност најскапите пакети?

Дем, бар нека има покачување на брзина или нешто, кога веќе не можат гигабајти да понудат за LAN и PROFI корисниците...
Тука имаш право. Треба за сите да има БОНУС, а не само за едни.
Не е битно каков ќе биде, само нека го има.
Искрено ми потребале тие 10гб шо сеа ќе ми ги дадат, и така секој месец си земам сам по 40+гб.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168

уште една новост кај мене

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839

Да за 500 ден е топ...само има доста жалби дека на македонскиве цс сервери имаат по 250 лаг..

Kajgana Shop

На врв Bottom