Аиде бе, еднаш во 4 месеци снемува, време да искочиме малце, да го одјебеме фејсбук и да идеме на кафе.Куродамијааат цел ден нервози ми праеа!!!
Али сеа се цакани брзи. цуцл1
Ко малава криза на Интер де. Ќе вииш сеа.И кај мене до 19ч негде неотвораше ништо или ептен тешко, после пак јако јако.)
И јас сум во Ѓорче и немаше само во тој термин. Дркинг го преселиле кај Тони можеКај мене тоа траеше од 12-19 некаде, а после не се врати проблемот - како на овие во Ѓорче![]()
Колку пати да ти кажам? ЈАС НЕ СУМ КАКО МААРКО!!!Аиде бе, еднаш во 4 месеци снемува, време да искочиме малце, да го одјебеме фејсбук и да идеме на кафе.![]()
Кај мене тоа траеше од 12-19 некаде, а после не се врати проблемот - како на овие во Ѓорче![]()
И јас сум во Ѓорче и немаше само во тој термин. Дркинг го преселиле кај Тони може![]()
Брат, лесно ти е тебе да се заебавашКај мене тоа траеше од 12-19 некаде, а после не се врати проблемот - како на овие во Ѓорче![]()
Сум имал од он.нет чедо, знам како е. :pop:Брат, лесно ти е тебе да се заебавашама да имаш едно 5-6 проблеми годишно со интернетов, секоја година у последниве 2-3, па да се јавуваш, па заузето, па не доаѓаат 10 дена а си пријавил 2-3 пати, итн...., ќе те видам тогаш :wink:
Сега станав, глеам пак е добар изгледа, само до кога
![]()
...вчера, уствари денеска пак почна да ме заебава околу 4 сабајле и немаше и у 6 кога си легнав.