Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
и кај мене исто,топ е у ново лисичеНезнам...овде во ново лисиче, фура нетот
и кај мене исто,топ е у ново лисичеНезнам...овде во ново лисиче, фура нетот
Катастрофа е во Карпош,а ти како сакашИ сеа краен заклучок нетот добар е или јок? Ми истекува договорот од он.нет па не знам шо да зеам... Сите ме нервираат, лопови.
Што збориш жити све. :devil3:Дувне малку ветар-5 саата нема да имаме интернет
Ако заврне па-Цел ден нема интернет
Не дај Боже да згрми-цела недела нема интернет
да тотален трансферDa ne znae nekoj dali i Upload-ot se smeta vo soobrakajot??? Eve 15ti e a mene izglea mi e potrosen, . 2 godni bev na telekabel i dali ednas ili 2 pati go potrosiv a ovde sekoj mesec. Ebate internetot, izglea povazno im e da gi zaebat korisnicite.
Dali nekoj go koristi serverot, poso gleam ima nesto i na stranata ama nema adresa nitu pak druga informacija, ili pa jas ne gleam dobro.
Ne ke bese loso adresa na server da kazes .да тотален трансфер
јас го користам серверот, си проверувам трансферот до кај ми е
Isto i kaj mene. Edno vreme padna internetot i posle so da vidamОк. Спор нет како да сум поминал лимит. А од тоа ни П од преминато. Идиоти арамиски.
Toa e така уште кај нас и во Кенија. Никог не ги тужел до сеа затоа си играат мајтап со народот. Со добар адвокат убеден сум дека парницата би се допила за со огромно обештетување, зборам за околу 50,000 евра.Ок. Спор нет како да сум поминал лимит. А од тоа ни П од преминато. Идиоти арамиски.