пакетите се веќе 2 месеца сменетиКористам од пакетот Еxtra мислам дека беше по 10 гига месечно ,а сега гледам дури кога направив 15 гига ми падна брзината на 27 кб/с...да не е сменет пакетот и сега е 15 или ?Се скршив од симнување до вчера и сега ни 1 клип на Јутјуб неможам да гледам
Пакетите се од памти век веќе по 15 гигаКористам од пакетот Еxtra мислам дека беше по 10 гига месечно ,а сега гледам дури кога направив 15 гига ми падна брзината на 27 кб/с...да не е сменет пакетот и сега е 15 или ?Се скршив од симнување до вчера и сега ни 1 клип на Јутјуб неможам да гледам
15 се. како се вас ве кратат на 15? Ја по 60 трошам со нормална брзина и тек после ме кратат. Октомври 110 гб потрошив па ме скратија.Користам од пакетот Еxtra мислам дека беше по 10 гига месечно ,а сега гледам дури кога направив 15 гига ми падна брзината на 27 кб/с...да не е сменет пакетот и сега е 15 или ?Се скршив од симнување до вчера и сега ни 1 клип на Јутјуб неможам да гледам
дај бе не дупи 60??? :О :nesvest: како е могуче тоа? :uvo:15 се. како се вас ве кратат на 15? Ја по 60 трошам со нормална брзина и тек после ме кратат. Октомври 110 гб потрошив па ме скратија.
Екстра користам.
Биди среќен барем мрежата е постабилна од на Телекабел и брзината е поголема....Ја стално им се јавувам да видам кога ќе дојдат накај Пребег и се викаат многу брзо ама па се надевам дека ќе биде така...Иначе телекабел знае и по цел ден да си нез тв,нет,телефон:pos2::pos2:леле овие мајтап си играт со мене вчера 6 саати немаше интернет отидов во наплатниот центар да видам што е работа и ми вика се си е во ред и ај отидов дома гледам има интернет(а пред да излезам немаше) денес нема ни телефон ни интернет
ке идам ке ги ликвидирам сите таму:zid:
ја од телекабел имав долго време интернет и обично еднаш у месец паѓаше, имав и адсл една година и за цело време само еднаш падна и брзината си беше константа 7.00 мегабита, а овие месец и пол како имам и до сега 6-7 пати по 2-3 саата немам интернет и телефон.Биди среќен барем мрежата е постабилна од на Телекабел и брзината е поголема....Ја стално им се јавувам да видам кога ќе дојдат накај Пребег и се викаат многу брзо ама па се надевам дека ќе биде така...Иначе телекабел знае и по цел ден да си нез тв,нет,телефон:pos2::pos2: