H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Битно сметка стигна денеска, ако не ја платам за два дена ќе ме исклучат. Идиоти!
А па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...Среќа комшиката ми е срцка ми го има дадено нејзиниот пасс преку вајрлес кога ке имам овака проблеми да се префрлам одма на т-хоме![]()
дрвенА па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...
Богами баш дрвен, ич не стига вајрлесот (инаку WRT 54 gh им е рутерот) ...дрвен
Колку да помине времето...нова ера на кајгана, тек сеа ќе се прават дебати и муабети.
Комшиката што знам има еден рутер бел целиот не знам што марка е ама фаќа сигнал и од двете страни на зградата во радиус од 5 спратови.Максимално сум задоволен од нејзеА па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...
Пиши им на FaceBook, пак како и минатиот пак ќе ти го дрват на празно. Почитувани еб...А да им платам само за нашиве сајтови? Онака пола цена еве.
работи и фб некако кај мене, преку виндовс 8 месаџинг тоа шо е.Работи Youtube и Google. Facebook - не.