H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Битно сметка стигна денеска, ако не ја платам за два дена ќе ме исклучат. Идиоти!
А па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...Среќа комшиката ми е срцка ми го има дадено нејзиниот пасс преку вајрлес кога ке имам овака проблеми да се префрлам одма на т-хоме
дрвенА па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...
Богами баш дрвен, ич не стига вајрлесот (инаку WRT 54 gh им е рутерот) ...дрвен
Колку да помине времето...нова ера на кајгана, тек сеа ќе се прават дебати и муабети.
Комшиката што знам има еден рутер бел целиот не знам што марка е ама фаќа сигнал и од двете страни на зградата во радиус од 5 спратови.Максимално сум задоволен од нејзе Си имаме разбирање со нејзе.Додека беше лимитирана од т-хоме ја пуштав да се конектира преку близу да симиња филмови серии а она мене кога ке имам овакви проблеми со Близу.Со еден збор добро е да се има различити провајдери со комшиитеА па овие од Макс Оптик што рутер им дале, едвај од комшијава фаќам вајрлес еден спрат погоре...
Пиши им на FaceBook, пак како и минатиот пак ќе ти го дрват на празно. Почитувани еб...А да им платам само за нашиве сајтови? Онака пола цена еве.
работи и фб некако кај мене, преку виндовс 8 месаџинг тоа шо е.Работи Youtube и Google. Facebook - не.