Можно е да испорачуваат поголема брзина од таа во договорот, ама не е можно на Speed Test на пример да ти покаже 10 Mbps а ти да симињаш со 2.1.можно е, другар ми има 10 мега пакет вади 2.1мб, скоро склучи договор.пред да се прекрштеваат на сите им идеше од лан зониве по 4-5 мега, али сега ништо.
За мрчење нешто што не сте сигурни први сте, која иронија. Али ајде, пошто не сум платен од Близу, а и малку сум изреволтиран од нив у последно време, нема да ви навлегувам во дискусија. Чим си сигурен дека не е можно, готово, мерачи се на 1.2Ова не е можно, ако имаш 8 Mbps ќе вадиш приближно 800-900 килобајти во секунда, за да симињаш со 4,3 треба да ти е 43 Мbps пакетот. Јас со Смарт (10 Мbps) симињам со 1,2, некад 1,3. Koa бев на Т-Home симињав со 500-600 (6 Мbps).
Не е можно да имаш пакет од 10 Mbps, а да симињаш со 3,2, lol.
Види, нити мрчам, a нити се мерачам (wtf!?) . Moжда грешно се изразив, не коа имаш пакет од 10 Mbps, него коа имаш брзина од 10 Мbps не е можно да симињаш со 3,2. А тоа е нивна грешка што пуштаат повеќе од предвиденото и оди само на нивна штета, и треба што е можно побрзо да си ја исправат.За мрчење нешто што не сте сигурни први сте, која иронија. Али ајде, пошто не сум платен од Близу, а и малку сум изреволтиран од нив у последно време, нема да ви навлегувам во дискусија. Чим си сигурен дека не е можно, готово, мерачи се на 1.2
Ја си симињам со прекрасна брзина и убо ми е. Ајт поздрав!
Во лан зона они си ја исправија, пошто пази:Види, нити мрчам, a нити се мерачам (wtf!?) . Moжда грешно се изразив, не коа имаш пакет од 10 Mbps, него коа имаш брзина од 10 Мbps не е можно да симињаш со 3,2. А тоа е нивна грешка што пуштаат повеќе од предвиденото и оди само на нивна штета, и треба што е можно побрзо да си ја исправат.
Кај мене си е супер...Дали и кај вас е нестабилен нетов последниве неколку дена (од недела наваму) или само кај мене? Јас сум иначе во центар.
Каде оваа брзина и кој пакет.Ај нека е со среќа
LOL XD, odvaj cekam da zavrsime na 10 juni.јас за Близоооо мозжам да кажам да се гона у три п.м-толку од мене
пакет: ЕкстраКаде оваа брзина и кој пакет.