A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
и пак е срање нетов.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
А да не ве зафркава спидтестот? Може некогаш и он да зафркава. :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Да така е, пак е срање. Чудна работа, на ЈуТјуб ми пуни одма видеа, а на спидтест е ова:

остај јутјуб има мирор за нас и побрзо иде, глеј другиве страни шо се па ќе видиш шо мислам

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
И кај мене е за никаде нетот...до пред 20 минути немаше нет и сега дојде,но за никаде е ништо не отвара :facepalm:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
да на дигитална
Да бе видов пред малце, гага до 31ви мај :)
Он топик ако ви е спор нетот при отварање страници, а брзо ви полни јутјуб пробајте да смените днс, може да е до него.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238

[превземено од сајтот на t-home]
(1) За неограничени разговори во мрежата на Македонски Телеком важи политика за фер користење од 100 часа месечно. По надминување на вклучените 100 часови месечно, разговорите се наплатуваат по редовните цени за локални и национални разговори во рамки на мрежата на Македонски Телеком.По надминување на вклучените месечни разговори, важат редовните цени за локални и национални разговори во рамки на мрежата на Македонски Телеком.
(2) За неограничен интернет сообраќај важи политика на фер од 300 GB месечно. По надминување на вклучениот интернет сообраќај, брзината на пристап се намалува на 768Кbps/768Кbps.

Ти изгледа никогаш не ги читаш фуснотите, а?

Башка, T-Home нудат 80 канали, Blizoo нудат 120 канали + 7 HD. И секако, телефонијата и интернетот НЕМААТ ЛИМИТ.

А ти што очекуваш, дека компанија која е само неколку години во Македонија за 2 недели ќе се прошири насекаде со одлична инфраструктура? o_O
Дај им малку време, ти гарантирам дека ќе се среди се'.
zatoa imaat stabilen i super internet ja koristam 2 godini nikogas sum nemal problem, bev na telekabel imav 15000 ping na igrite a so thome 48 ping, tapa se i blizoo i telekabel

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Глобален некој проблем, ќе го средат за брзо време

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Така е, пингот ми е стално под 10, а со Т-Home ми беше 50-60, а у игри не лагира ич.

Kajgana Shop

На врв Bottom