Не може да се користи.абе да ве прашам нешто...до сега, дома користев адсл на мтнет и си купив нели опремата. е сеа се селам во ск, и мислам да ставам кабелски на cabletel оти и кабловска ми е од нив и оти тие се во таа област.
е сега, прашањето ми е, дали може овој модем од адсл-от да се искористи за таму? или мора да се купува ново? или???
Пту јазк...а колку пари е таа нивната?Не може да се користи.
Скапо ако е толку, од тк се 2000, летото ги даваа за 1000Со договор на година,бесплатно на користење.
Иначе,цената му е мислам 2700,освен ако не се симнала нешто
Kај мене се поврзани со Lynksys wrt54gl и подолго време океј функционираат вака.
Kazi mi kako ti e podesen linksysot? na Static ili Automatic DHCP, poso od tehnicka podrska kaj niv mi vikaat staj go na automatic, ama taka koa go mestam nikako da zeme ip adresi, a na static top si raboti.
Abe kaj mene mesecov t.e. do 15sept. ja go imav projdeno limitot i posle toa pa idese dobro...znaci oni pustaat ama mn malku..1GB najmnogu..bar kaj mene..a inace sea surfam preku Chrome so skinat net zs Mozilla nejke niedna strana da mi otvori..znaci do 10GB - Mozilla..nad 10GB - Chrome!!!:smir:Некој што го има пакетот од 10GB, дали ви ја кинат брзината одма кога ќе се надминат 10GB или пуштаат и некој гига плус?
Аутоматик DHCP нека дојдат тие да подесат ако успеат,живи неписмени.Рачно ги ставај,барем јас се рачно местам,зошто се ужас и нема кому да објасниш дека неможе аутоматик зошто при секое вклучување и исклучување на рутерот става нови адреси кои никако неможе да ги прима.
1850 модем 1200 ЛанПту јазк...а колку пари е таа нивната?
аха...ако се тера договорот значи само на користење бесплатно се зима. епа ок. фала:smir:1850 модем 1200 Лан
Ова е ако го раскинете договорот пред истекот на една година