A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
А шо че се случи со досегашните договори шо си ги имавме? Пак треба да потпишуваме нов, пошо првин имав од БоНет, па ги купија Кејблтел и нов договор правев сега пак нов?

S

Sheldon Cooper

Гостин
web страната им е copy-paste од бугарската ама буквално :) на некои места има бугарски термини

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
А шо че се случи со досегашните договори шо си ги имавме? Пак треба да потпишуваме нов, пошо првин имав од БоНет, па ги купија Кејблтел и нов договор правев сега пак нов?
Не биди смотан само го сменија името никој не ги купи истата фирма е ...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Mene mi kaza prodavackata vo salonot deka ke ja pu6tat Diema sport ,taa e bugarska i ima anglisko

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Mene mi kaza prodavackata vo salonot deka ke ja pu6tat Diema sport ,taa e bugarska i ima anglisko
Сигурно ова ти кажала? Ако е точно сево ова, жива душа ќе нема на Телекабел.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Добро би било за промена да ги вметнат спортклуб каналите.
Добро бе го потековте со спортклуб.Ако ви е за телевизија идете на т-ебале и мрш у пм.Земете си само тв од нив, нет од кејблтел.проблем solved.кај имате за мали пари пребрз нет, уште се жалите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добро бе го потековте со спортклуб.Ако ви е за телевизија идете на т-ебале и мрш у пм.Земете си само тв од нив, нет од кејблтел.проблем solved.кај имате за мали пари пребрз нет, уште се жалите.
Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.
Можеш така...Другар ми има 2 макс - Телефонија и МаксТВ...А интернет има земано од кејблтел (10 мегабита/unlimited)..Најевтина и најдобра комбинација...

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Значи чим можат.Сеа док апгрејдуваат, док све ребрендираат, док не го воведат тој 150мб интернет, нема да има спортклуб.Не им е нив приоритет еден канал.Си знаат дека луѓето зимаат од нив само за нет и затоа на нетот се концентрираат.Најефтин и најбрз е.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.937
Поени од реакции
5.789
Можеш така...Другар ми има 2 макс - Телефонија и МаксТВ...А интернет има земано од кејблтел (10 мегабита/unlimited)..Најевтина и најдобра комбинација...
Ovaa varijanta e vozmozna samo vo Lan reonite kako Topansko pole,Skopje sever i Cair dodeka sekade vo ostanatiot del osven internetot obavezitelno ke ja plakas i televizijata na Blizoo bez razlika dali sakas da ja gledas ili ne.Inaku daleku od toa deka ovaa varijanta e najdobra i najevtina zatoa sto samo 2 Max paketot cini 1200 denari mesecno so 100 minuti razgovor samo vo mrezata na Telekom plus trosocite vo Blizoo.

Kajgana Shop

На врв Bottom