- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам
Праќаат екипа на терен, не до кај тебе дома И ја мислев еднаш дома ќе ми дојдат ама после пола саат дојде нет. Ако не се средува, јавувај им се на повисок тон и ќе средат.ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам
Отприлика пред една година една недела и јас мака мачев со тоа, пријавував, тие се прошетуваа до кај мене, па за малер ко ќе дојдеа се беше во ред, а си отидеа пак бељата се враќаше, па една вечер околу 22 часот попиздев, па по којзнае кој пат им се јавив, им нагласив дека ова е последен пат што ќе им се јавам, па следуваше дека ќе следуваат правни мерки....и и за едно прекрасно чудо после само десетина минути врската одлично си профункционира и таква е до ден денешен (пу, пу...ај да не ја уречам)...Сакам да прашам..пред некој ден ставив интернет и телевизија..брзината на нетот треба да е 10 мега,ама е 1 максимум..јебига..него проблемот ми е додека сурфам 3-4 минути имам интернет,па 2-3 мин немам,и не пишува дека е дисконектиран или има пречки,него само како да нејке да ја лоадира страната,па макар и најпроста-гугл..некој да има ваков сличен проблем, чаре..??
3-4 денаЗа колку време доаѓаат да стаат нет од кога ќе потпишеш договор ?
Најмногу 3/4 кај мене за 1/2 дена дојдоа на 2 пати.За колку време доаѓаат да стаат нет од кога ќе потпишеш договор ?
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава годинаНеам уште стаено, ми завршувуа договор со тхоум месецов па овој планирам.
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година
Да не се излета..... ..со симнување од бугарските торенти теоретски дневно е можно да симнеш околу 250 гига...Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година
Кај мене дојдоа истиот денНајмногу 3/4 кај мене за 1/2 дена дојдоа на 2 пати.
Брзините се скоро по 3.3мб на било кој пакет, исто ко да не ги контролираат брзините.Не ти е ова т-лопов.Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година