A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Јас веќе еднаш кажав дека не е како порано. имам другар вработен во Кјблтел и ми кажува дека сега мораат да идат на терен, веднаш по пријaвување на проблем :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам
Праќаат екипа на терен, не до кај тебе дома :) И ја мислев еднаш дома ќе ми дојдат ама после пола саат дојде нет. Ако не се средува, јавувај им се на повисок тон и ќе средат.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Сакам да прашам..пред некој ден ставив интернет и телевизија..брзината на нетот треба да е 10 мега,ама е 1 максимум..јебига..него проблемот ми е додека сурфам 3-4 минути имам интернет,па 2-3 мин немам,и не пишува дека е дисконектиран или има пречки,него само како да нејке да ја лоадира страната,па макар и најпроста-гугл..некој да има ваков сличен проблем, чаре..??
Отприлика пред една година една недела и јас мака мачев со тоа, пријавував, тие се прошетуваа до кај мене, па за малер ко ќе дојдеа се беше во ред, а си отидеа пак бељата се враќаше, па една вечер околу 22 часот попиздев, па по којзнае кој пат им се јавив, им нагласив дека ова е последен пат што ќе им се јавам, па следуваше дека ќе следуваат правни мерки....и и за едно прекрасно чудо после само десетина минути врската одлично си профункционира и таква е до ден денешен (пу, пу...ај да не ја уречам)...
..отпосле од некои познати таму дознав дека имале проблеми со некаков си голем лаг на конекцијата...значи проблемот бил кај нив во серверот..
...значи.... биди упорен и понатаму досадувај им и терај ги да ти го овозможат тоа што тие се обврзале да го испорачаат а ти редовно однапред го плаќаш.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За колку време доаѓаат да стаат нет од кога ќе потпишеш договор ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А ова за неограничено немаат некои фер користење полиси, т.е ако напраам терабајт првата недела нема никој ништо да ми рече ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Неам уште стаено, ми завршувуа договор со тхоум месецов па овој планирам.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Неам уште стаено, ми завршувуа договор со тхоум месецов па овој планирам.
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година :)
Да не се излета..... ..со симнување од бугарските торенти теоретски дневно е можно да симнеш околу 250 гига...

3600 х 24 х3 =259200 mb

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Брзините се скоро по 3.3мб на било кој пакет, исто ко да не ги контролираат брзините.Не ти е ова т-лопов.

Kajgana Shop

На врв Bottom