- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја им се јавив денес кај 2 саат рекоа дека ше пратат екипа,ама денес уше нишо немаше..ке ги почекам уше некој ден,ако не пак ше им вртам
Сакам да прашам..пред некој ден ставив интернет и телевизија..брзината на нетот треба да е 10 мега,ама е 1 максимум..јебига..него проблемот ми е додека сурфам 3-4 минути имам интернет,па 2-3 мин немам,и не пишува дека е дисконектиран или има пречки,него само како да нејке да ја лоадира страната,па макар и најпроста-гугл..некој да има ваков сличен проблем, чаре..??
3-4 денаЗа колку време доаѓаат да стаат нет од кога ќе потпишеш договор ?
За колку време доаѓаат да стаат нет од кога ќе потпишеш договор ?
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава годинаНеам уште стаено, ми завршувуа договор со тхоум месецов па овој планирам.
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година![]()
Со овај пакет ако направиш еден тера за една недела, јас ќе ти ги плаќам сметките за следнава година![]()
Најмногу 3/4 кај мене за 1/2 дена дојдоа на 2 пати.