Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
haha odamna ja nemam plateno jas, mislev vaziova vek ne vazi kako i da e sum prezadovolen od Cabletel
haha odamna ja nemam plateno jas, mislev vaziova vek ne vazi kako i da e sum prezadovolen od Cabletel
Во Драчево имам видено Scientific Atlanta модем, што е всушност Cisco модем. Би можел да ми го кажеш точниот модел на рутерот што ти го дале?Јас го имам трипл плеј, има дигитална телевизија, аналогна, телефон и еден рутер циско.
Превод, со овој мини пакет нема на сите, па претпоставувам со некој понапреден имаш на повеќе. На далечинскиот управувач има опција Субт, кога ќе ја притиснеш ти нуди какви преводи има и си бираш. Ама како што реков, најверојатно поради мини пакетот кој го имам на дигиталната нема на сите канали преводи.
Мене искрено нешто што ме нервира многу, е што на повеќето добри телевизии има српски и албански превод, а нема македонски. Другото е во ред.
Од први до сеа, не е убав нетот.Денес интернетов тиња (Драчево). Барем кај мене
Во Драчево имам видено Scientific Atlanta модем, што е всушност Cisco модем. Би можел да ми го кажеш точниот модел на рутерот што ти го дале?
Јас воопшто и не гледам телевизија, прашувам за родителите, бидејќи им е потребен. Српски превод е доволен, битно има превод на јазик што го знаат. Фала ти.
http://www.facebook.com/pages/CableTel-MK/285846942588Почитувани, Доколку сте веќе претплатени на пакетот 999 со 8Mbps/200GB. Треба да отидете во некој од нашите продажни салони каде што автоматски ќе ви го зголемат интернет сообраќајот на 10Mbps/ 500GB.a tie so sme na 8mb 200GB na kolku se zgolemuva ?
Лееј мора да го сменам пакетов...ја плаќам 1000 ден месечно за 4mbps/40gb и аналогна телевизија на Cabletel пошо го неам сменето уште од пред 3-4год коа го земавSega istiot paket sto bese za 999 den, dobivas
plus 10mb i 500gb download, pa so sreka neka im e
da mi e ziva i zdrava konkurencijata..
Каде го пишува ова?http://www.facebook.com/pages/CableTel-MK/285846942588Почитувани, Доколку сте веќе претплатени на пакетот 999 со 8Mbps/200GB. Треба да отидете во некој од нашите продажни салони каде што автоматски ќе ви го зголемат интернет сообраќајот на 10Mbps/ 500GB.
колку е вистина ќе видиме
јас плаќам 1050 денари 8/80, аналогна, дигитална и телефон......ја плаќам 1000 ден месечно за 4mbps/40gb и аналогна телевизија на Cabletel....
Ќе идам ја деновиве да го сменам за TRIPLE PLAY...многу е подобар а и плус поефтин од мојот сегашен пакет...би ти го препорачал истото на тебејас плаќам 1050 денари 8/80, аналогна, дигитална и телефон..
само ЕДЕН ОГРОМЕН МИНУС, кога ќе се случи некаков дефект, ги молам со денови да дојдат..