А1 Македонија

Дечки, има ли некој што продолжувал договор од тие језивите тарифи од пред 2 години 666 денари? Ме интересира субвенциите колку би изнесувале? Имам три броја на истата претплата, а разбрав дека со слична тарифа (над 600 денари) имало 5000 денари субвенција по број...
Какви субвенции? Најскржав оператор е.

Како ви се исплаќа со најлоповскиот оператор? Земете синеден припејд и со неделните тарифи ќе зборувате пак неограничено и ќе ве фати поефтино од претплата

Како ви се исплаќа со најлоповскиот оператор? Земете синеден припејд и со неделните тарифи ќе зборувате пак неограничено и ќе ве фати поефтино од претплата
И да знаеш дека си во право! Пред 2 мин бев да прашам:
- ако имаш 2 броја на една претплата имаш по 5000 од број. Кога би земал тел од 27000, ќе платиш само 17000
- нема поени, попусти, курци палци како кај Телеком и Оне
- целосно спојување со Оне ќе биде крај на 2016, почеток на 2017

Во превод, мењам оператор. Доволно беше кај овој. Помизерна фирма да барав, немаше да најдам!

daj kazi koja e taa tarifa na pripejd, ziti se ......

- ако имаш 2 броја на една претплата имаш по 5000 од број. Кога би земал тел од 27000, ќе платиш само 17000

Во превод, мењам оператор. Доволно беше кај овој. Помизерна фирма да барав, немаше да најдам!

Jas pred godina ipol na dva broja dobiv po 4.500
plus od 1.000 do 3.000 ima popust na aparatite ako prodolzuvas dogovor t.e si veke korisnik.
i imaat od 1.000 do 2.000 popust promocii na telefoni ako gi poracis online

istiot lumia sto sakav togas da go zemam prasav u tmobile kostase 3.500 poveke...

Sega imam tri broja, ama ne znam so da zemam.

Веројатно мисли на ова:
1457371397.jpg

1457371699.jpg

dzabest ?
cool+ od telekom ??? daj objasni podetalno ......[DOUBLEPOST=1457371758][/DOUBLEPOST]
Веројатно мисли на ова:
1457371397.jpg
ama ne go saka vip .... e sega prvata opcija- 4x129=516denari. so 1 gb net neli 4x250mb=1gb e sega jas plajkam 560den za neograniceno kon site + neograniceno sms + 7 GB 4g internet + 50sms mejgunarodni , i sega bratov mi vika poevtino e na pripejd... kako ???

Jas pred godina ipol na dva broja dobiv po 4.500
plus od 1.000 do 3.000 ima popust na aparatite ako prodolzuvas dogovor t.e si veke korisnik.
i imaat od 1.000 do 2.000 popust promocii na telefoni ako gi poracis online

istiot lumia sto sakav togas da go zemam prasav u tmobile kostase 3.500 poveke...

Sega imam tri broja, ama ne znam so da zemam.
Што ќе ми се 2 броја? Зошто на еден да немам некаков попуст или поени или што и да е?

Sala na strana pocekaj do 3ti operator kolku sto nacuv, kaj Juli-Avgust mozno bilo da izlezat na pazar-osvem dokolku vip ne im zabrani do kraj na 2016 poradi spojuvajnevo na mrezite so one.

Sala na strana pocekaj do 3ti operator kolku sto nacuv, kaj Juli-Avgust mozno bilo da izlezat na pazar-osvem dokolku vip ne im zabrani do kraj na 2016 poradi spojuvajnevo na mrezite so one.
Види...Т Моб е најскап и најпцуен. Ама дека е најдобар во поглед на понуда и "дополнителни" нешта, е! Мрежа како што треба, поени за претплата, поени за висина на сметка, поени за год на лојалност (колку време имаш број), поени за ова, поени за она... Оне е сличен. Можеби не до толку, ама и таму има малку од малку. Само овие од Вип се скржави. Евреи да ја водеа компанијата, подобри ќе беа. Претплата, цела плаќаш. Минути, исто. Телефони си ги купуваш по регуларна цена. Нема попуст, ако броиме без претплата. Поени, дополнителни попусти и сл, НЕМА! Ме мрзи уште да кажувам, само ова. Кога продаваш некој производ, услуга...не е поентата да го продадеш и чао. Треба и понатаму да го држиш корисникот кај тебе, со тоа што на прво продолжување ќе му дадеш нешто. На второ, нешто повеќе. На трето, ако треба ќе му дадеш некој тел од средна класа... Како за споредба: во Чешка, 4 члено семејство треба да обновува броеви и прашува: што нѐ следува како попуст, подарок и сл? И овие, како нашите: ништо. Ништо?
Ај отвори во комп и кажи ми колку време сме кај вас?
Ај види колкави сметки плаќаме.
Дали некоја сметка не е платена?
На сите прашања одговорот е не!
Кога е така, цело семејство ќе се префрлиме кај друг оператор!
И имаш: Ама господине, почекајте ќе направиме нешто.
Намалување на претплата по број. Земање нови 4 телефони со 20% попуст по телефон. Зголемување на број на минути месечно по број.
И останаа кај истиот оператор. Нашиве за колку векови ќе го направат истово?

Што ќе ми се 2 броја? Зошто на еден да немам некаков попуст или поени или што и да е?

pa imas i na eden, 4.500/5.000 denari popust na sekoe prodolzuvanje dogovor plus 1.000 do 2.000 ako ne e nov dogovor.

t mobile imaat samo kvalitetna mreza a jas od 4-5 god samo ednas snemav mreza na vip zemajki predvid deka se otepav zborejki dodeka na tmobile i da imav stabilna mreza nwmase olku oti e skupo

baska za cenite se nenormalni t mobile vcera gledav bas i nemat nesto pojaka ponuda eve izbroj ako sakas

jes da se vip gomnari i momentalno ima sranje ponudi ama mislam povekebse dobiva za poeftino[DOUBLEPOST=1457375331][/DOUBLEPOST]poeni idi zberi za usb poveke ako mozes na vasite 500 denari pretplati

zenska mi na one laninplati 7.000 smetka za zborenje mesecno kolku ja so i zvonev od vip

za poeni li se lazete?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom