А1 Македонија

Слабо слабо 1гб интернет зa 555 ден дајте 5гб бе како Оне за 599
Очаен е интернетот кога ти е поминат лимитот исто како да немаш.

ОНЕ се копилиња. Верувам дека ќе крадат преку тоа што е ограничен интернетот. Ако сакате квалитет за т-мобиле нема алтернатива.

Јас лично имав двегодишна екскурзија у вип и никад више нема да го сменам т мобиле. Колку сака нека е скап.

Sent from my GT-I9195

Тоа во што ти веруваш не значи дека е точно.
Користам интернет пакети од Оне што се при пејд и никогаш не сум имал проблем со тоа крадење, тарифирањето им е по 10кб што има огромна разлика од тарифирањето во Вип кое е 1мб (1024кб)
Исто користам вип припејд како примарен, понудава е добра, но не е подобра од One 599 или новата 499 денари неограничени разговори/смс и 3GB нет.
Не е толку лоша промоцијата колку што е лошо/лажно рекламирањето, викааат неограничен интернет, а те допираат на 1Гб, после тоа брзината е ептен килава што си приморен да активираш дополнителен интернет пакет, секако ако користиш и ти треба интенет на мобилен/талет.

Платив 5500 на оне за прекорачен интернет. Ми посочија да се обратам у МВР у сектор за интернет тероризам. Те молам не ми ги објаснувај. ОНЕ се невидени лопови. Почињајќи од непостоечите принципи за работа што им останаа уште од он.нет и космофон.

Патем, имам 10 броја на работа од оне. Намерно стојат у базични нокии без 3G поддршка и без гпрс сетинзи у нив. Погодуваш зошто, нели? Ако сакаш квалитет, само мобимак пријателе. Ништо друго.

П.с. нека ги избрише модератор горново и последново мислење. Ми се мрдна нешо tapatalk.

Sent from my GT-I9195

Od VIP tie 1GB ke mi se potrosat za edna nedela. Dovolno e da napravis update na nekolku aplikacii i da izgledas nekolku videa na YouTube. Koj vek sme uste se lazeme so 1GB
So tie 32kb/s pobrzo ke stigne pismo otkolku da otvoram mail.
A i mreza nema nadvor od gradot. Samo viber e ok so taa brizina koga ke pomine limitot se drugo katastrofa.

Сакам да прашам имам пакет Vip + Free Xl пакет од 999 денари е сега имам неограничен интернет но очигледно до 2гб е со полна брзина потоа паѓа на 32 кб е сега ме интересира дали доколку надминам над 2гб ќе ми се наплатува?

Никој не коментира дека Карлос Слим со неговата americamovil, го купи Телеком австрија односно наш ВИП.

Ајде да видиме што ќе испадне од ова.

Има некој искуство со раскинување на договор ? шо треба, како треба, кога може да се раскине, дали се плаќа некој надомест и такви работи...

Има некој искуство со раскинување на договор ? шо треба, како треба, кога може да се раскине, дали се плаќа некој надомест и такви работи...
Можеш да го раскинеш кога сакаш, со тоа што предвреме раскинување повлекува плаќање пенали. Пеналите се пресметуваат за секој месец преостанат до истек на договор, само мислам дека е помалку од претплатата. Пример ако претплата ти е 500 дена., а имаш уште 8 месеци до крај на договор, пеналите се помалку од 4.000. А можеби и е така, можеш да прашаш на инфо во секој случај.

Мислам дека АЕК донесе регулатива со која сумата на пеналот е фиксна и несмее операторот да ти ги наплати сите претплати. Во мојот договор со ОНЕ стои дека раскинувањето носи пенали во висина од 2500 Denari плус субвенцијата за телефонот или промоција. Е тука те јадат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pomagajte luge, nemozam da primam poraki od stranstvo, odednas prestana inace moram da gi primam bidejki plakam so verifikacija na sms kod, mozam da pratam nemozam da primam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom