- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
ok е најдов ##002#Контакт центар (0771234)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ok е најдов ##002#Контакт центар (0771234)
ti za obnovata si dobi telefon ili popust za telefon a so ovie tarifi ne sleduva telefon pa koga ke vidis isto eМамичето на Вип кој педери невидени се.....Праќаа дома поволности и попусти за претплатници до 14.04 да продолжат договори.Го продолжив договорот во саботата и добив 20% попуст на претплата и два дена покасно гледаш нови понуди без обврска без ништо поефтини од тие за старите корисници па и поефтини телефони даваат сега.Многу неферски од нивна страна.Али тоа е![]()
Мамичето на Вип кој педери невидени се.....Праќаа дома поволности и попусти за претплатници до 14.04 да продолжат договори.Го продолжив договорот во саботата и добив 20% попуст на претплата и два дена покасно гледаш нови понуди без обврска без ништо поефтини од тие за старите корисници па и поефтини телефони даваат сега.Многу неферски од нивна страна.Али тоа е![]()
Следува телефон.. ако доплатиш тамо 100 и нешто денари.. ама убаво направиле. Има некои што немаат потреба од телефон па вака само ќе си го плаќаат тоа што го зборат.ti za obnovata si dobi telefon ili popust za telefon a so ovie tarifi ne sleduva telefon pa koga ke vidis isto e![]()
ti za obnovata si dobi telefon ili popust za telefon a so ovie tarifi ne sleduva telefon pa koga ke vidis isto e![]()
i jas go prodolziv dogovorot i zedov M tarifa za 399 den i sum prezadovolen za tie pari 1000 kon vip 200 kon drugite i besplaten internet plus za 1000 den doplata zedov zte kis lite poubavo zdravjeЗа обнова на договор си добив 20% попуст на претплата М која беше 499ден јас ја земав за 399ден.И телефон земав со доплата 3500ден.Сега таа тарифа е 379ден али ако сакаш телефон да земеш ке треба да доплатиш 100ден секој месец за телефонот.Кога ке видиш на крај за мене испаѓа поефтино али ова е милина за некој што сака само да си биде на договор без земање на телефон без ништо.Инат ми е зошто ова е еден ден после продолжување на договорот.И чудно никаде не се спомнуваше деновиве дека ке има нови тарифи.
И да кај мене е разлика само што после надминувањето на 100мб интернет нема потреба да активирам пакет со интернет.Кај мене само се намалува брзината.
Со бавен интернет, џабе ти е нова тарифаNexus 4 од некоја држава каде што има Google Play, и некоја од тарифиве. Топ варијанта!
Со бавен интернет, џабе ти е нова тарифаNexus 4 од некоја држава каде што има Google Play, и некоја од тарифиве. Топ варијанта!
Се согласувам дека е бавен, ама брка работа. За цената што го даваат, се наоѓа и те како.Со бавен интернет, џабе ти е нова тарифа
Бројот е 1443,пишуваш DOPOLNI 07XXXXXXX 100,ако сакаш 100 денари или ќе пишеш друга сума.Ќе добиеш повратна порака на која ќе одговориш само со DA.Дали некој може да ми каже како да префрлам пари на сметка од пост-пејд на при-пејд?
--- надополнето: 24 април 2013 во 02:45 ---