acermk
лавот во сенка
Добро, фала за информациите коа сум тука да прашам уште дали има бесплатни пораки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што телефон имаш за шиткање, ај да се прави некој бизнис :-D
Се снајдов не го продавам![]()
Преку операторот нема да дознаеш, ама сега брзо АЕК воведоја еден број, 15 денари е повик... и ти кажуваат на чие име гласи некој број, ако го има регистрирано. Го чував во порака до пред некое време бројот, ама гледам сум го избришал. Влези на страна од АЕК и ќе најдеш.Здраво,
Ме ИНТЕРЕСИРА како може преку VIP операторот може да откријам чив е одреден број?
Пр. ми звонел 077****** па сакам да знам на чије име и презиме се води? Кој е бројот на кој се добиваат вакви информации.... позз!
Ретардирано прашање..
Дали донирање а воедно и префрлување кредит на припејд спаѓаат во фиксната, пример земено, 600 денари сметка?
Или се додаваат накнадно врз фиксната со се ддв?
Па ти кај си се залетал... кој ти дава туку така 20.500 денПоголеми лажговци од Вип нема. Ми стига писмо од нив, доколку сум го продолжел договорот до 31.03. ќе сум добиел ваучер во вредност од 20 500 ден. за нов телефон и се разбира си испланирав да земам два телефони бидеќи имам 2 броеви. И кога одам таму останав збунет. Ми објаснуваа ми објаснуваа и на крај излезе дека можам да земам телефони со продолжување на договорот но тие телефони не можам да ги земам со попустот што е во зависност од претплатата што ќе ја плајќам во текот на договорот туку само по цената на телефон минус вредноста на ваучерот. Инаку претплатата ми е 2000 ден. а за таа цена при склучување на договор телефонот го добивам за 0 ден. И на крај излезе дека тоа уствари е само залажување, се обидуваат да испаднат дарежливи за нешто што и онака би следувало со склучување на договор.
и после сето ова ќе размислам дали ќе го продолжам договорот0
Се согласувам. И јас ги прашав последен пат кога плаќав сметка како ги селектираат тие на кои што им доделуваат ваучери, таа почна нешто да филозофира, ништо не ја разбрав. Сепак, излезе дека е селективно и не знам дали ни они знаат на кого даваат.Голем минус за селективноста.
Друже ако сакаш кажи ми кои попусти и поволности ги нудат во таа понуда ?И сега мене ми стига дома писмо со некоја промоција за продолжување на договорот и некој си таму попусти и поволности.